Desværre..

er fruen “nede” med en hjernerystelse og en vagtlægekrævende syning efter et styrt. Ikke, som man måske skulle forvente fra min vovemodige kone, fra hesteryg, næ, såmænd et helt normalt hjemligt et af slagsen. Selv om det faktisk er adskillige dage siden, så ligger hun stadigvæk isoleret i halvmørke, så det giver naturligvis lige denne morgen betydelige logistik-problemer. Og så har vi da vist udtrykt det lidt mildt.
Nå, der er heldigvis bedring at spore men der går adskillige dage inden hun er bare den mindste smule klar igen. Det eneste positive er vel, at hun på grund af en betydelig bule og en større skramme i panden alligevel ikke ville kunne have haft  sin ridehjelm på. Hvis det altså ikke var fordi hun jo slet ikke kan ride..

4 meninger om “Desværre..”

  1. Takker, Jesper. Hun er heldigvis både sej og tykskallet og heler ganske godt, men det kommer nu nok til at tage et godt stykke tid inden hun er helt ovenpå igen

  2. Sikke noget, men så er det jo godt at du i mellemtiden har fået endnu en MC2500 til samlingen af horn så du har noget at lege med mens fruen hviler..

  3. Det er ved at blive lidt bedre, men det kommer nu nok til at vare uger eller muligvis måneder, inden hun er på alle cylindre igen.
    Og jo, lidt trøst er der altid i de materielle goder og den nye McIntosh 2500 gør det helt fint med at trække en Beyma TPL AMT over 10 kHz, selv om mindre muligvis ville kunne gøre det ligesågodt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.