Den avis har jeg holdt…

Nu er det ganske svært at betragte Jyllands-Posten som blot nogenlunde neutral iagttager af den ulykkelige krig i Ukraine MEN: Der er altid plads til et et nyt lavmål, læs blot her:

Nu skal ”Krakens hævner” på russerjagt over Bakhmut

https://jyllands-posten.dk/international/ECE14562568/nu-skal-krakens-haevner-paa-russerjagt-over-bakhmut/
Vi har med vilje copypastet overskriften, da vi vel endnu nærer et spagt håb om, at en humanistisk eller på anden måde behørigt-behjertet person på Fascist-Posten selv ser psykopatien i sin reneste form i denne overskrift. Der jo omhandler antageligt temmeligt uvillige menige russiske værnepligtige, der nu er blevet legitimeret “drone-foder” Et computerspil med levende mennesker..Pløk-pløk, jaah!
Ja, sandheden er godt nok alle kriges første offer, men til gengæld trives løgn og uendelig ondskab særdeles glimrende. Og endda helt afskyeligt  særligt i den avis, jeg faktisk har abonneret på i mange årtier. Faktisk helt indtil den viste sit sande afskyelige fascistiske fjæs i en bred og vedvarende kampagne i forbindelse med Ukraine-krigen. Hvor alt russisk igennem hele historien og i al uendelig  fremtid var og fortsat er udstødte pariaer. Det var jo anderledes med JP dengang i 30-erne, hvor den fine fyr Herr Hiedler jo nærmere var avisens helt. Dengang tilgav avisen vist noget lettere både den menige tysker og ikke mindst sig selv..
Og som med nazismen og jøderne er der ingen appelmuligheder for nogen russere-nogensinde. Og det uanset om de er døde for tusinde år siden eller endnu ikke er født. Hvordan kan en blot nødtørftigt uddannet befolkning dog gå med til det? Altså den DANSKE?
Det troede man vel ikke skulle ske igen på disse kanter- endda her i byen..
Afskyeligt er sådan et sørgeligt utilstrækkeligt ord her for denne fascistoide skod-sprøjte!

2 meninger om “Den avis har jeg holdt…”

 1. “For underklassen er politik ligeså konkret og intimt som det første kys.
  Eliten er derimod afkoblet fra sin egen politiks konsekvenser.”
  Det siger den unge forfatter Édouard Louis. Jeg kunne ikke være mere enig. Har gået med de samme tanker i snart mange år. Det er ligesom som om der er en intellektuel blind vinkel for hvad der egentlig foregår, her i egoismens århundrede. Ved ikke hvor jeg ellers skal skrive det.

 2. “Nyheder” går kun ud på en ting og det er at få befolkningen til at tro på det de siger.
  Man har en fornemmelse af at de tror, at hvis løgnhistorier bliver fortalt mange gange nok, så bliver de til sandhed.
  Men det er da delvist lykkedes nyhederne at fordreje det hele og det gælder 11/9, Corona og nu forsøges der med Rusland/Ukraine.
  Og trods tydelige beviser mht 11/9 og fejlslagen skræmmekampange mht Corona, så fortsætter løgnene.
  Men de har det også nemt, for hver gang der kommer en sandhed op, så sencureres den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *