Løgn på løgn og mere latin

Nu kunne man måske tro, at følgende historie og løgn, når nu netop “løgn” er et gennemgående tema i dag, men nej. For faktisk har massevis af mennesker efterspurgt nye aktiviteter på denne plads, ja vel i virkeligheden et betydeligt 3-cifret antal personer. Og ganske mange af forespørgelserne har endda været kombineret med bekymringer om muligt åndeligt eller fysisk forfald hos undertegnede. Vi kan dog herfra berolige med, at ingen af delene  vist ikke er værre end det alderssvarende gennemsnit. Selv om det osse sagtens kan være så rigeligt slemt..

Den simple grund til, at der har været holdt en længere pause på denne plads skyldes udelukkende, at det efterhånden føltes som et rent Sisyfos-arbejde at påpege tåbelighederne i samfundet og i verden i almindelighed. For næppe havde man behandlet en enkelt inden der var 10 nye. Og det gik jo unægteligt noget udover den tilstræbte legende lethed og humoristiske tone på denne side. For kunne folk virkeligt være så dumme- VAR idiotien fra hifi-verdenen virkeligt blevet overhalet af den virtuelle virkelige verden?  Ja, desværre! Og som en enkelt sulten makrel med en kolossal sildestime foran gabet var det altsammen så overvældende, og jeg og den midlertidigt mistede appetitten.

Desværre er det, der dengang i starten af året,  allerede blevet de veritable “gode, gamle dage” for den generelle koreografrede misinformation og almindelig godtroenhed ruller videre i stærkt forøget tempo. Dengang ved starten af Ukraine-konflikten troede man ikke, det kunne blive værre eller mere absurdog  kronisk stupidt uhistorisk, men det kunne det-SAGTENS. Ingen tænker tilsyneladende en eneste selvstændig tanke nu der ellers er brug for alle mandhaftige m/k er til at stå på mål for almindelig anstændighed. Når nu myndigheder og medier så skammeligt forsømmer det.

Lad os starte nogenlunde der, hvor vi slap-i Ukraine. For hvordan i alverden kan EU dog slippe afsted med at indføre tiltagende drakoniske repressioner og afvisninger ved grænsen  overfor helt almindelige russiske flygtninge-hvornår er det lige, DET nogensinde har været set tidligere? Svaret er ALDRIG, ALDRIG.  Ligeledes har den konstant kørende og tydeligvis helt fra starten koreograferede dæmonisering af ALT russisk og ALLE russere, både de nulevende og dem, der døde for mange hundrede år siden. Hvor vanvittigt er det lige, civilisatorisk sygt er vel et lidt mildt udtryk?

Og det værste af det hele er næsten, at der ikke nogensinde har været tænkt antydningen af nogen “exit-strategi” For hvad hvis den ikke videre sundt udseende 70-årige Putin følger sin aldersgruppes gennemsnit og falder om indenfor ganske kort tid? Vil det løse nogen af de utallige selvskabte problemer med hensyn til Rusland for EU eller skal Rusland blive en landbrugs-vasalstat for EU på ubegrænset tid på nogenlunde samme måde, som den amerikanske statsmand Henry Morgenthau foreslog efter nazi-Tysklands fald? Ingen mulige fremtids-scenarier har været bragt på banen-KUN udelukkelse af ALLE russiske kunstnere og almindelige turister og ændring af danske gadenavne for eksempel i Horsens. Fordi Vitus Bering sejlede for Rusland-ganske vist for over 300 år siden, men Rusland, uha da, væk med det. Og med denne evindelige skærpelse af sanktioner og sprog fra EU´s side beder man vel næsten om atomare trusler på et tidspunkt.

E anden gennemgående totalt uhistorisk finurlighed i hele kampagne-dækningen af konflikten i Ukraine er, at alle medier allerede helt fra starten har fremstillet russerne som krigsforbrydere i bedste Attila-stil, der røvede og voldtog og torturerede i vildskab. Og de uigendrivelige beviser har mediemæssigt altid været et billede af ikke aldeles friske rester af døde mennesker, hvor teksten heldigvis har kunnet forklare det rette sort/hvide sammenhæng.  Om det så er billeder fra Ukraine eller Syrien eller Afghanistan er så den ædle sag uvedkommende, ingen aner det. I dag er alle billeder med alt for simple forklaringer sandsynligvis løgn.

For den HELT simple forklaring er jo den, som medierne i deres kampagne-journalistik naturligvis ikke berører jo HELT enkel. Nemlig, at når den ene part begynder at kastrere eller torturere  den anden part, så svarer den anden part igen -med selvsamme eller VÆRRE midler. Indenfor mit gamle fag politologi kaldes den slags for “response in kind” og er en aldeles uundgåelig reaktion indenfor alle menneskelige interaktioner , for når ånden først er ude af flasken. For så kan ingen stoppe den tilbage igen.

Så da eller måske snarere muligvis HVIS  ukrainerne fandt/finder torturede ukrainske fanger, så er næste trin uundgåeligt og lige for hånden. Eller måske nærmere lige for bajonetten og i ingen menneskelig konflikt gennem hele historien har det nogensinde været kun været den ene part, der nogensinde begik grusomhederne. Det vil sige lige indtil nu. Der er massevis af eksempler på, at det ene part er startet med at opskalere grusomheder og overgreb, men ingen på, at den anden ikke er fulgt med. I nyere tid er Balkan altid et mikrokosmos over menneskehedens overgrebs-historie. For hvis nogen tror, at serberne var de eneste eller bare de værste  skurke, så tro venligst om igen . HELT om! Og selv de amerikanske uvidende bondedrenge fra Minnesota, der fandt deres kammerater henrettet af SS under 2 verdenskrig i Malmedý lærte på et splitsekund, hvem de fremover skulle henrette kursorisk-de sortuniformerede svin med blodtypetatoveringer under armene. Sådan er mekanikken-ALTID.

Vi tager lige valgkampen en anden gang, jeg har det lige så godt nu.  Dog er det svært selv denne ellers uskyldige morgen helt at glemme, at der derude kører et massivt fordummelses- og propaganda-apparat. For om ikke der som en statsfinansieret reklame inden mine stille kaffetårs-morgeners ellers hyggelige features om 2. verdenskrigs fly indsniger sig adskillige givetvis ikke spor tilfældigt positionerede reklamer om at huske at få vaccinationer mod influenza OG herpes. Indtil videre ikke corona eller den nyeste opfindelse i kampen for verdensherredømmet og retten til den inappellable definition af en pandemi-Den Nye ordens åbenlyse “usurpator” WHO´s seneste opfindelse abekopper. Selv om denne sidste lige skal skræk-kultiveres lidt..Men det skal nu nok komme.

Jamen sikke dog en opmærksom stat vi har, ja jeg kan slet ikke mindes den slags rettidig omhu eller omhu overhovedet før. NOGENSINDE. Kan det være en ren tilfældighed her i starten af valgkampen at fremstille myndighederne som oprigtigt bekymrede når nu ellers alle ved, at det er forbundet med lang ventetid ellers overhovedet at få en konsultation hos sin egen praktiserende læge. Hvis det altså ikke er til de praktiserende lægers egen “cash cow”, vaccinationerne. Der jo kan og bliver udført af alle andre end lægerne selv-rare penge i tanken til alle de andre fra sidst og indtil næste gang..For ikke at tale om, hvad der sker bagefter med hensyn til ventetider på behandling og bare udredning i årevis-intetsomhelst.

For et sådant tilsyneladende forebygningsmæssigt overskud til idiotiske reklamer fra et terminalt sygt sundhedssystem giver jo kun nogen mening udenfor “boksen” Men der giver det til gengæld skræmmende god mening. Så jo, jeg ved da godt, hvem jeg IKKE skal stemme på, gennemgående løgnagtighed i nutidens omfang har jeg aldrig tidligere oplevet. Og ikke bare det, der ligner Det bliver så straks sværere at finde ud af, hvem jeg så skal stemme på..

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *