Ville egentligt..

have skrevet en hyggeligt-morsom tekst omkring denne lille lokale efterdønning i det storkøbenhavnske af corona-hysteriets afløser i tidernes medie-verden med dens idelige gule spisesedler. Desværre er tiden allerede nu så fremskreden, at muligheden for spøg og skæmt allerede er “spist op” forlængst, så derfor må folk selv vurdere lødigheden eller den mulige grinagtige plathed i københavnsk byrådspolitik her. Det værste af det allerede rigtigt slemme er, at der ligefrem kan etableres et bredt politisk aktiv for, ja, INTETSOMHELST, overhovedet. Som symbolpolitik i “symbolpolitikende impotens”

Læs, gys og grin:

https://www.bt.dk/samfund/p-pladser-ved-russisk-ambassade-forarger-nu-vil-venstre-annektere-dem

For dem, der måtte nære en hifi-iværksætter i sig, så kan man studere kravene her i dette nye interessante produkt.

https://www.skinbjerg-audio.dk/theinverter.html

Ikke mindst de ikke vanvittigt vilde uopnåelige skyhøje standarder for dette produkt med hensyn til hverken imponator-effekt eller egentlig blot anstændigt/pæn mekanisk samlekvalitet burde da opmuntre mange opkomlinge og man ved, at nogen må have kradset sig i hovedet for at finde nogle UPS-er “unique selling points”  her, når man nu så detaljeret beskriver og afbilder en softstart. Den slags er jo ikke akkurat raketteknologi og med en hovedsikring på økonomiske 2 amperer, så er selv det mest momentane strømtræk jo ikke akkurat af den slags, der fordamper selv den mest sparsomt dimensionerede elektriske installation.

Jeg har ikke den allerringeste ide om, hvordan forstærkeren spiller MEN: Vi vil da herfra på det varmeste anbefale enkeltmands-producenten her af den nye forstærker at finde en pålidelig sparringpartner til at vurdere produktets visuelle lødighed inden den slags her præsenteres på markedet..

For nok er denne skribents markedsføringsbestræbelser indenfor pro-audio  vel oftest både kiksede og komiske, men her synes jeg nu alligevel, at jeg har fået gevaldig konkurrence.

4 meninger om “Ville egentligt..”

 1. Vældig interessant, den The Inverter sag. Ikke at jeg er elektronikingeniør, men der er nogle forjættende konstruktionsdetaljer, det kunne være spændende, at udfordre med en lyttetest. Bare for sjov.

 2. Tårnspringeren og Oliesheiken:
  Jeg tror de fleste har været i en situation, hvor der forventedes en del af dem, men de måske ikke syntes, at de forhåndenværende oplysninger i tilstrækkelig grad gjorde dem i stand til at løse opgaven. Det har ihvertfald præget meget af det, som jeg har beskæftiget mig med i de forgangne år. På den anden side: jeg blev tidligt vænnet til situationer, hvor ren og skær mangel på information ikke skulle påvirke resultatet:
  Tilbage i mine (meget) unge dage, hvor jeg studerede skibsbygningens ædle kunst, indebar dette også et 5-måneders praktikophold på det hedengangne og herostratisk berømte B&W Skibsværft. Jeg og en medstuderende troppede op i svejsehal 2 iført klinisk rene kedeldragter klokken 06.45, parate til den temmeligt håbløse opgave at overhovedet bidrage nogetsomhelst til den travle hverdag. Overmesteren (svarer vel til en værkfører) havde morgenmøde med sine håndgangne undermestre, hvorefter vi troppede op, og tydeligvis afbrød hændelserne. Alle kiggede på os, og vi fremstammede et lamt forsøg på at retfærdiggøre vores tilstedeværelse. Han kiggede på os og sagde: "I kan gå ned til Tårnspringeren og Oliesheiken". Hvorefter vi forlod lokalet, kke meget klogere end da vi kom ind. Heldigvis havde jeg åndsnærværelse nok til at spørge den første forbipasserende, hvor man dog kunne finde Tårnspringeren. "Nede i hjørnet til venstre". Og derfra gik det egentlig udmærket.
  Tårnspringeren:
  havde lænet sig op ad et ikke endnu færdigsvejst gelænder ved udrustningskajen. 12 meter ned i vandet.
  Oliesheiken:
  havde skærebrændt sig vej ind i fyldt olietank.
  Der var flere udmærkede navne, jeg husker især eet:
  Blindtarmen: alle vidste at han var der, men ingen vidste hvorfor.
  Dette kan jo forberede en på hvadsomhelst…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *