Små-fascistoide morgentanker?

I dag vil vi behandle et potentielt sprængfarligt emne med de mest vidtrækkende konsekvenser, som man vel kan forestille sig. Som det tidligere katolsk-kirkelige begreb “Arvesynden” er det noget, der naturnødvendigt kommer til at række adskillige generationer frem. Dette sidste skyldes, at vi i dag vil berøre selve de tidlige stadier af den seksuelle selektion hos unge kvinder. Og nok mere interessant, selektionen AF disse smarte modeller. En videnskabelig tilsyneladende ganske tilforladelig undersøgelse har nemlig vist, at der finder en ganske heftig selektion af unge kvinder sted,m udelukkende bestemt af deres udseende. Fy føj og det der er værre, hvis der ellers er noget, der er det!

Undersøgelsen viser, at hvis en udseendemæssigt attraktiv ung kvinde ved ansøgningen vedlagde et foto, så ændrede hendes plads i køen sig aldeles afgørende. Hurra hurra ville man(d) vel sige, hvis det altså ikke var fordi den smukkere person oftest røg nederst i bunken af ansøgninger. Og svaret er rigelig fascistoidt for vores følsomme smag, så derfor vil vi citere fra undersøgelsen: “Kvinder er generelt meget hårde ved hinanden. De er generelt nere bekymrede for konkurrence end mænd er” Der er vist en forsker her, der skal op i hænge i nosserne eller hvad?

Nej, det er der ikke, forskeren har nemlig sandsynligvis slet ingen. Udover mod til at sige det indlysende, som tilfældigvis er det samme, som denne vittige og indsigtsfulde skribent altid har sagt. Damen, for sådan en er det, hedder Anni Korsbæk og leder Videnscentret for ledelse. organisation og kompetenceudvikling ved University College, Syddanmark. Det helt indlysende problem er, at den allerstørste del af HR-afdelingen (human ressource eller et eller andet andet engelsk pladder) i alle virksomheder består af kvinder. Det anslås at over 80% af de HR-ansatte er kvinder. Der altså tydeligvis er “kvinder værst” som kvinder ifølge denne skribents livslange (intet mere, eintet mindre) erfaring er og altid har været. Mærkeligt, at en kvinde kan slippe af sted med sådan noget ellers indlysende fascistoidt sludder uden at få ovarierne skåret ud. Der vel ville have været den køns-tilsvarende naturlige skæbne hvis en MAND havde sagt det. Sådan noget har som i al politik UDELUKKENDE noget at gøre med HVEM, der siger det, ikke HVAD der siges. De “forkerte” kan intet rigtigt sige, og de “rigtige” kan til enhver tid som SF`s nye næstformand Matthias Tesfaye stille sig op og sige med fuld og sikker sikker “absolution”, at det han TIDLIGERE sagde om socialismens helt tilbage i 2008 jo bare var nå ja , forkert! Dejligt at være de “rigtige”, så kan man sige alting uden nogen konsekvenser. Mærkeligt at ben-stalinisnisten Ole Sohn aldrig har fattet det. Han kunne i tidens ukritisk-journalistiske klima sagtens have “demonteret” den gamle forræderi-sag, ja, det kan han desværre muligvis endda endnu..

Som en anden forsker siger, for vi må jo lige afslutte dagens lille ekskurs udi den kønspolitiske udørk er, at “..virksomheder måske begår en fejl ved at tillade, at deres HR-afdeling eller rekrutteringsbureau er så styret af kvinder”
Ja, det tror vi ganske bestemt. Fuldstændigt på samme måde som store dele af det danske uddannelsessystem begyndende i vuggestuen er godt i gang med at sygeliggøre/”DAMP”ificere ENHVER tidlig maskulin adfærd.
Dagens triste erkendelse er så, at de små poder ikke engang så ikke engang får nogen pæne pige-pædagoger at kikke på. Squ godt man selv er gammel nok til at have oplevet dengang det var FØR. Inden verden gik af lave og de hårde og grimme kvinder tog magten over de pæne.
Mærkeligt, at man her til morgen kommer til at tænke på, hvordan de tyske RAF-terrorister Gudrun Enslin og Ulrike Meinhof så ud. Kvinder kan som andre hun-hunde være meget barske. Og som hunhundene kan de slippe afsted med det, fordi ingen mænd eller andre han-hunde blander sig i de interne magtkampe. Sikke klog man kan blive af at lufte hunbde, måske man skulle være blevet forsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *