En morgen-“Hadouk”-kert

Her til morgen sender vi usædvanligt venlige tanker til en helt usædvanligt flink mand. Selv om denne sætnings-konstruktion er noget mere end halv/helkikset (da manden naturligvis osse er usædvanligt flink de dage, hvor vores tanker IKKE er det), så er det alligevel både rigtigt og naturligt at tænke på familiens gode ven Tom F.

Den direkte anledning er den, at det er Tom, der har introduceret os til den ganske finurlige jazz-gruppe kaldet “Hadouk Trio” Der i lighed med andre små-grupper undertiden udvikler sig til en kvartet, heldigvis kun ganske sjældent. Allerede som ren trio er der nemlig “godaw” i bandet, der med effektive virkemidler skaber deres eget helt særegne rytmiske univers. Det er derfor vi har valgt Hadouk Trio til at teste vores nye el-installation, ganske usædvanligt omkostningstungt bygget op omkring en eksperimentel opstilling af en kombination af Furman P6900-regulatorer og Furman P2300-balancerede isolationstransformatorer, ialt knapt 140 kg. metal.

Om det så kan hører, for at forblive i alle danske politikeres yndlings-“lingo”, nemlig det retoriske spørgsmål? JA, det KAN det. Der har simpelthen aldrig været noget, der blot ligner den realisme, som Hadouk præsterer. Eller hvordan man nu lige kan udtrykke det indenfor den mekanisk-reproducerede musiks trods alt betydelige begrænsninger. Der er trods alt tale om i hovedsagen en kegle eller dome af pap eller metal med en spole monteret og placeret i et magnetfelt, der “flapper” frem og tilbage under en selv i teorien såkaldt “finit” grad grad af elektromagnetisk og mekanisk kontrol. Helt godt bliver det aldrig og perfekt endnu mindre.

Ikke desto mindre er det altså en opvågnen i dag af de større. Der er virkelig kommet et par gear mere i den ellers ganske teoretisk kapable kombination af 780 watt/kanal ind i højttalere med en følsomhed på 100 dB, for 1 watt forstås. En del af det er naturligvis psykologisk, alene synet af 6 kvadrat 32A-kabler er et stærkt virkende aphrodisikum, specielt effektivt overfor ikke ganske sikkert seksuelt-funderede midaldrende mænd, men ikke hele forklaringen. Heller ikke alle Furman-apparaternes strålende spændings-displays. Nej, der ER squ forskel og det til det bedre. Helt ubetinget og meget, meget forklarligt. Ingen raketvidenskab her, balancerede strømforsyninger er trods alt en over 100 år gammel opfindelse. Og med ægte 32 “i hanen” til straks-levering direkte ude fra vejen, så er der altså dømt en seriøs “morgen-“Hadouk”kert” Baldamore, av mine ører!

Ellers skal vi i dag i forbindelse med en bebudet skolelukning i Århus lige huske at udtrykke vores lønlige håb. Nemnlig om, at man denne gang ENDELIG får nedlagt den møgskole, som min egen pap-datter har tilbragt så alt for mange alt for forbandede mange år i. Nemlig Løssøesgade Skole under ledelse af et godt “case study” på håbløs ledelse, skoleleder Niels Bo Nielsen. Denne lillebitte skole i elevtal i en kolos af en skolebygning og med ca. en milliard lærere sjoskende ørkesløst og ligegeyldigt rundt på gange, hvor elever åbenlyst hærger både skolens inventar og hvor mobning ikke er noget, der overhovedet findes en politik for (andet end den af strudsen så kendte og elskede)

Det var på denne skole, hvor selv særdeles voldelig mobning ikke blev imødegået af frygt for, at det så bare ville blive værre, som det udtryktes. Og hvor uhyrlige klikedannelser under skvattede lærere (hej Per) i stedet for at blive hindret ligefrem blev FEJRET ved translokationen. Fordi det havde været LET at være lærer i denne psykisk volds-ramte klasse med den helt utæmmede fører-pige, der holdt klassen i et død-lignende jerngreb så grusomt som børn bedst af alle gør. Og hvor vores datter og alle de andre inden eksamen i geografi ingen adgang havde til nogen lærebøger, fordi de var jo var i brug i andre klasser, som den ligeledes fuldstændigt ligeglade geografilærer så rammende udtrykte det. Det måtte vi da kunne forstå, som taber-narren udtrykte det. Jo, det kunne vi sagtens, vi lånte naturligvis lærebøgerne på biblioteket og tøsen fik naturligvis 12. Hvad med alle de andre elever, som ikke fik 12, fordi de ingen bøger havde? Er det underligt, at skolens karaktergennemsnit styrtdykker.

Ingen sang om dem og ingen klagesang om den forhåbentligt snarlige skole-nedlæggelse. Denne gang skal vi dog udtrykke nogenlunde samme håb som skolelederen, der i JP er citeret: “Vi tager det helt roligt..og vi har stået i samme situation før, så det skal nok gå”
Herfra istemmer vi meget gerne et meget inderligt ønske om, at “det nok skal gå”. Som FORTJENT, der ganske sikkert er noget ganske andet, end skoleleder Nielsen håber. Få den lukket den skod-skole i en helvedes fart.
Sjovt nok står vi så ikke spor alene med det synspunkt. Fuldstændigt identiske kommentarer dukker i disse dage op ovre på Århus Stiftstidendes hjemmeside med kommentarer til nyheden. Tillige med den helt overraskende nyhed, at skolen helt uhørt har sendt 3 elever hjem.
For vold, mobning, narkotikasalg eller hvad mon? Nej, fordi de har stillet spørgsmål ved kvaliteten af undervisningen i engelsk og tysk såmænd. Gå selv hjem, skoleleder Niels Bo Nielsen og bliv hjemme! Nedlæg dog det lort og det kan kun gå for langsomt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *