Hundehvalpe, hundehvalpe!

I de nærmeste dage vil vi bringe billeder af firmaets absolutte første og førende hund, Folmer Hund. Det vil primært fordi der om ganske få uger fødes det allersidste kuld hvalpe efter dette formidable dyr. Der hverken fælder eller for sags skyld nogensinde “har valgt at blive fed”, som det hed engang i reklamesproget. Vi ved det, fordi Folmer Hund nu godt inde i sit 12. år er slank som i sin ungdoms vår. Omend en smule mere grålig men stadigvæk min kones absolutte og fortjente førerhund. Der er stadigvæk hvalpe at få efter denne fantastiske audio-hund, der på forunderlig vis lusker af, når man lige selv ellers er så forfærdeligt begejstret over egne “audiotekniske nybrud” Hvorefter man så uvægerligt opdager når fruen ryster misbilligende på hovedet at man da vist har byttet om på fasen et sted. Desværre derfor det lød så meget anderledes og derfor nødvendigvis bedre. Det vil så i virkeligheden sige langt DÅRLIGERE, som super-hunden Folmer forlængst havde kommunikeret ved sit fravær. For tiden ligger dette fine audiofile dyr lige foran vores store biografsystemer, så de er vist ved at være i orden langt om længe. Nå, det var altsammen sagen helt uvedkommende: Hundehvalpe og ikke mindst Tom i Hadsten og Lars i Odder og alle i andre, der er osse en til jer. Lad os høre fra jer snarest og vi lover at blive ved med at poste billeder af den eneste helt rigtige og autentiske superhund. Folmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *