Hr. og Fru Hund

Mens Poul kommer sig over sit cykelstyrt kan vi beundre de kommende hundeforældre.
God weekend.

Posted by Picasa

Her tænker du på “Hr. og Fru Hund”

  1. Vi ville hellere se Poul med skrammer og et tilpas fjoget udtryk i hovedet, efter styrtet. HVad med at få taget et kørekort? Hundene herover, er jo ikke fotograferet i jeres hus, er det da i ejeren af hunhundens hus? Rejser spg fordi billedet simpelthen aftvinger mere info. Er hunde nødt til at være meget SAMMEN før den ene bliver gravid? Er det derfor Folmer Hund er afbilledet der i lastens hule? Syjnligt træt og lidt groggy…
    Jeg glæder mig til at få et referat af hændelsesforløbet omkring styrtet. Penslet godt ud, så jeg nærmest kan følge med fra øjeblikket da Poul indser at det her ender galt, til der hvor han ligger stille og hjulene fortsat kører rundt og det gør satans forbandet ondt, eller er det først senere?
    God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *