R.I.P. Erik Stokholm Mortensen

I dag vil vi fatte os i yderste korthed efter at vi i går morges fik oplysningen om, at vores kære ven gennem 4 årtier,Erik Stokholm Mortensen, uden varsel var sovet stille ind. Dette hjertensgode og hjælpsomme menneske var en gudbenådet murer, en talentfuld trykker og en hifitosse af den allermest kroniske, men samtidigt aller-elskeligste slags. Vores tanker og medfølelse går til de efterladte, hvoraf vi i al ydmyghed vil henregne os selv. En kær ven er væk. Hans sidste besøg var vist mest for at sige, at han ikke længere kunne holde til trykkeri-skifteholdsarbejdet men han nåede ikke væk i tide. Leve hans minde

Som en lille ordløs hyldest vil vi lige afbilde den opstilling, som Erik så sent som sidste uge under sit sidste besøg beskrev som det, som han skulle have i sit næste liv. Efter altså at vi som mange gange før

havde siddet og spist hans medbragte Koc-kebaber foran Vitavox-erne i stuen. Et forunderligt forvarsel..
Vi og de venter på dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.