Strækmarchens fremmeste fortropper..

 holder åbenbart igen deres frygtsomme komsammen indenfor vintagehifiens ellers uskyldige tematisk noget begrænsende rammer. Og det med den allerstørste nidkære iagttagelse i  forunderlig følgagtighed overfor endda ikke-eksisterende myndighedsregulativer. Måske disse hovedsageligt  halv- og især helgamle mænd med alle deres minimum 3 kanylehuller I GENNEMSNIT skulle være blevet hjemme, læs blot her i citatet forneden-det er vist ikke naturens muntreste sønner, der mødes her. Så måske ikke fuldstændigt overraskende skal denne ellers ikke altid lige sprudlende humor-bombe altså ikke lige med. Det er ligodt for kivsomt. I nazitiden hævdedes det at være de små og undtertrykte, der var bedst til først at gå bedst i takt-hvem skulle tro, at de nye tiders “selvundertrykkelsens stormtropper” ville være vintagehifi-tosserne..

Så hellere glæde sig over et sobert indlæg som det her som modvægt mod den anden idioti her:

»Måske skal vi skaffe en lidt større offentlig håndvask, for der er pludselig ved at være trængsel af embedsmænd, politikere, medier og fagfolk, der både vasker og spritter hænder i stor stil. Vi er ved at vågne op efter en langvarig massepsykose, hvor verdens befolkning har været statister i et vanvittigt teater af angst og splittelse, drevet af dumhed, magt og økonomi. Måske kan vi endelig begynde at se åbent på de ting man ikke har måttet sige højt i to år, såsom Medicinalfirmaer, der undersøger sig selv. Myten om, at covid skulle være en samfundskritisk sygdom. Præmissen og målsætningen om, at ikke en eneste må dø af covid. En stærkt farvet sundhedsstyrelse, der har fraveget egne fundamentale principper. En regering, der har sin helt egen kommission til at bekræfte sig selv. Misvisende indlæggelsestal under hele epidemien. Ulovlig nedlukning af minkerhvervet. Alle de gamle på plejehjem, der blev frihedsberøvet og isoleret i månedsvis. Løgnen om, at det er nok at komme hinanden ved ”hver for sig”. Løgnen om, at fjernundervisning overhovedet fungerer. Ignorering af utallige advarsler om mistrivsel blandt børn og unge. Ignorering af utallige advarsler om oversete sygdomme i andre patientgrupper. Gradvis destruktion af hele kulturlivet. Løgnen om den ekstremt begrænsede naturlige immunitet. Løgnen om børns rolle i smittespredningen. Den økonomiske sanktionering af den vanvittige og ubrugelige teststrategi. Løgnen om vaccinernes afgørende effekt. Løgnen om at børn bør vaccineres. Måneder varende massiv censur på de sociale medier. Insisteren på at fratage frihedsrettigheder uden dokumentation for effekt. Den hysteriske og svært angstprovokerende kommunikation fra myndighederne. Mediernes fuldstændige ensidige og monotone ”dækning” af covid. Politikernes totale udskamning af alle, der ikke vil deltage i deres vaccinationspolitik. Diverse virologer, der har holdt gryden i kog med daglige dommedagsprofetier. Usammenhængende, helt meningsløse og ulogiske restriktioner. Vanvittig propaganda fra SSI, for at presse folk til at blive vaccineret. Nedtoning af bivirkninger til covidvaccinen. Den katastrofale fravigelse af proportionalitetsprincippet. Indførelsen af det ekstremt problematiske ekstreme forsigtighedsprincip.«

Vintagehifi-træf 2022

OBS: Træffet gennemføres med overholdelse af de COVID-regler, der gælder på træf-tidspunktet d. 19. marts (herunder fremvisning af coronapas, afstandskrav, mundbind alt efter hvad der er gældende).

Og så osse lige dette her solstrejf:
https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/meninger/kommentarer/5692-overlaege-pa-intensiv-sadan-kan-slutspillet-for-covid-19-se-ud.html


 

2 meninger om “Strækmarchens fremmeste fortropper..”

 1. Hej Poul

  Jeg kan af en eller anden grund ikke besvare
  http://www.poulsaudiobutik.dk/2022/01/strkmarchens-fremmeste-fortropper.html#comment-form
  på din hjemmeside, så du får lige en mail istedet.

  Jeg er lidt nysgerrig på om du ville fare tilsvarende i blækhuset hvis
  nu det havde været en fælleskøretur rundt i det danske sommerland i
  stedet for et hifi træf og arrangørerne havde skrevet "Vi overholder
  gældende færdselsregler på turen"?

  Uanset hvad du og jeg hver især mener om det her covid cirkus og
  medfølgende regler er der vel ikke noget odiøst i at arrangørerne vælger
  at overholde de regler der nu engang er på det pågældende tispunkt?

  Eller er vi ude i at jeg har meldt mig under strækmarchfanatikernes
  faner fordi jeg hverken stjæler, kører over for rødt eller medbringer en
  kniv i nattelivet?

  Thomas Standtoft

 2. Hej Thomas Jeg er jeg ikke modstander af færdselsloven, der jo osse lidt dårligt kan sammenlignes med forbløffende mange internationale statsmagters tilsyneladende velkoordinerede og helt uhørte og -sete aktioner i retning af kontrol og begrænsning i de seneste knapt 2 år. Til ingen verdens nytte anden end magtens egen.
  Men det er altså sin sag at anskue den ellers mangeårige danske mangel på autoritetstro udarte sig til det diametralt modsatte-kritikløs logren med halerne uden at spørge om proportioner og mening i, at et coronadødsfald er en, der dør indenfor 30 dage af en positiv test. Der jo som nyligt bekræftet i England kan fremprovokeres af et par drøver sodavand. Nej, det er IKKE en plantet historie.
  Vi er som danskere gået fra traditionelt ikke engang at kunne stå i kø til som vintage-heltene her sågar at indføre vilkårlige regler om adfærd, der ikke engang er gældende for arrangementer af denne private karakter.
  Enhver tilskyndelse (og vel allerværst som her den overdrevent jesuitiske/følgagtige tilgang) til udbredelse af fremmedgørelse mellem mennesker af angstpsykoser og skræk for naturligt årtusindgammelt samvær med andre er afskyelig. Og hifi-hobbyen er såmænd rigeligt neurotisk i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *