Hvad kan man mon håbe på?

Efter at den af SSI ellers behørigt bebudede humanitære katastrofe med corona i jule-nytårstiden desværre (for dem)  udeblev, så er der da heldigvis kommet andre boller på den ellers hidtil ulideligt tynde “debat-suppe” Og som andre spæde demokratiske forår i den nyere historie, så er håbet om at få de ansvarlige for den overordentligt nylige fortids forsyndelser mod almindelig ret og enhver humanitet stillet for en eller anden form for rettergang altid lysegrønt. Der er dog næppe håb om nogen videre selvransagelse blandt myndigheder og de store medier og ledende politikere, der alle har alt for meget i klemme med hensyn til almindelig vildledning og overgreb og plantet misinformation til, at nogen for alvor er interesserede i sandheden. Og politikerne som altid allermindst som de sygeligt selvretfærdige tågesnakkende egocentrerede narrehatte, som de mest succesfulde af slagsen gøres af. 

Og at man måske heller ikke fra de i denne omgang vel i virkeligheden uhørt svigtende snakkende klasser behøver frygte nogen videre revolutionerende fare for særlig opblussen af ellers tidligere mere almindelig kritisk eller bare selvstændig tankevirksomhed ses vel allerede i denne lille herlige bagatel. Altså hvis man osse læser kommentarfeltet.

Og en moralsk passende advarsel fra en mangeårig ungkarl: Køkkenrulle i større mængder bruges ikke normalt ved kikning af Barnaby (en kostelig detalje!)

Godt nytår og vi håber lønligt, at nogen engang kommer til bunds i den egentlige baggrund for de seneste års demokratiske misregimenter overalt i verden, der har splittet familier og naboer og venner og kolleger antageligt hinsides nogen forsoning eller  reparation. Men med finansieringen af og den nøje kalkulerede og centralt udenomsparlamentarisk-styrede og manipulerede  nyhedsstrøm til  dagens landsdækkende medier bliver det nu nok desværre ved håbet..

5 meninger om “Hvad kan man mon håbe på?”

  1. Godt nytår til dig også.
    Og mht til modspil til politikkere og hele banden bag Corona bedraget er det på vej. Et større team i Tyskland er samlet + et mindre herhjemme, som vil stille de ansvarlige til ansvar for det store svindel nummer.

  2. Til Lars E. s link: Jeg lader det lige stå lidt for eventuelle interesserede for lige at se omfanget af koordineret misinformation fra Big Pharma. For hvem der ellers lige skulle betale en uha så uegennyttigt objektivt oplysende uegennyttig platform i i den lille provinsby Irving, Texas.
    Som at have et hifiblad for købernes bedste udelukkende finansieret af butikken.
    Et virkeligt sygt koncept, det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *