Anders Ands fortsatte serier.

Og vi skal lige starte med at beklage den håbløse formatering her på siden, som vil blive rettet ved først givne lejlighed af en rettelig kompetenceperson. Til hvilken gruppe, selv med indhold af ca den p.t. såkaldt “færdig”-vaccinerede procentdel af befolkningen så afgjort IKKE hører. Lidt hjælpeløs er det vel OK at blive med alderen, uden at dog det vist ellers har været anderledes.. Ellers vælter de mere eller mindre indbildte katastrofer ind over landet og skiller som andre kriser fårene fra bukkene. Det store flertal dukker pligtskyldigst, ja næsten med en sælsom kriblende proto-seksuel undertone, hovederne som danskerne under de første tyske besættelsesår og det med en særegen nidkærhed. For når noget på mere eller mindre imaginær vis giver fred til en selv, så er det jo mums for de i alle mennesker iboende gener for stikkeri og selvretfærdighed. Og som med andre lovreligioner, så er selvretfærdigheden vidunderligt fritaget for selvstændig tænkning. Og dermed behøver man ikke overveje, hvorfor den oprindelige, nu forudsigeligt ret virkningsløse influenzavaccine, selv med booster rigtigt virker. For ingen kan vel forestille sig, at man på trods af talløse statslige overgreb nogensinde slipper af med influenza. Ikke engang, når man løber tør for græske bogstaver. Udover det, så kan man som ikke-virolog, blot biologisk student, vel med rette undre sig over, hvad der skete imellem opdagelsen af delta-varianten og nu omikron. Og hvis man tror “ingenting” kan man nu nok tro om igen. Virus har muteret masser af gange til nye varianter ind imellem, men det er så først nu, hvor panikken som medieskabt begivenhed kører igen. Vi kan så håbe, at ækvivalenten til besættelsesårene har spolet nutidens hændelser frem til august 1943. For indtil nu i nutiden og indtil da i fortiden har den danske civile slavesjæl godt nok været følgagtig til det semi-fascistiske. Idet selve definitionen på fascisme jo er et ubrydeligt sammenhold mellem alle de små “kviste” i samfundet til det store sluttelige ubrydelige knippe, “fascis” Der jo så ikke må forveksles med folkestyre, blot styre AF folket af den fremmeste pind. Nå, men som med barndommens altid vanvittigt irriterende fortsatte serier i Anders And-bladene, så kan man jo indtil videre glæde os over, at der aldrig er mere end 3 dele eller stik. Så er historien forbi på samme måde som den gamle engelske dame, der jo heller ikke mente, at Herr Hitler efter invasionen af England ville kunne røre hendes pension. Og nej, uanset hvad og hvor mange sprøjter, der fyres af, så opnår vi aldrig nogensinde flokimmunitet overfor smitte med corona-virus. Det turde antallet af vaccinerede smittede være garant for. Men vi opnår til gengæld på ganske samme måde som det iøvrigt har været hele tiden at undgå at DØ af smitten, jo mere smitte jo færre afledede dødsfald blandt de terminalt svækkede, der jo osse ville stritte ved den mindste madforgiftning ved at spise blot et stødt æble.. Og hvor længe er det lige siden, vi har hørt om alderssammensætningen af dert ret fiktive og vilkårlige begreb “corona-døde”+ Til slut i dag inden jeg vil tosse videre i arbejdsraseriet, desværre såre velkendt på denne årstid med budget-afslutninger, et link til en lykkelig mand-den slags er jo mere påkrævet i disse tider end ellers. Som så ofte nævnt på disse sider, så er hifitossers selvsuggestions-kraft mindst på højde med vaccine-fundamentalisternes, så derfor bringer den glade advents-tid helt frivilligt billeder som dem nedenfor. Og folk skal da have lov til at være glade og ikke alle er så heldige som denne skribent at have en uendeligt tolerant kone MEN: Man behøver ltså ikke være certificeret akustiker for at forestille sig, hvordan det her setup lyder i det her rum. “sub-optimal” er vel et af de venligere udtryk. Man kan jo ikke bebrejde sælgeren, at han skriver opmuntrende ord til sin glade kunde i dennes lille udæmpede smalle hul af et lytterum men…Jeg har dog sjældent set et system med så mange indlysende forbedringsmuligheder og det er jo på sin vis en lykjkelig situation.. http://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=108459

9 meninger om “Anders Ands fortsatte serier.”

 1. Thomas og Poul mod resten af verden. Det må være på tide med lidt hardcore facts.
  Vi ved at der arbejde mange socialdemokrater derude i Kastrup lufthavn.
  Og vi ved nu, at lufttrafik er vigtigere end børns trivsel.
  Og så gætter jeg; om ca. 1/2 til 3/4 år bliver en ny og endnu mere potent corona-mutation fløjet ind med 950 km/t i en Co2 udledende møjmaskine. Så står vi der igen, uforberedt.

 2. Bøtten er i hvert fald vendt, for jeg kender til flere der ikke vil vaccineres end personer der er blevet vaccineret eller vil have 3. eller 4. stik. Og der er så 6 stik i alt nu 😲🤔

 3. Bøtten er vendt… Efter at flere og flere vælger at blive vaccineret, blot på vores tvivlsomme statsministers udmeldinger… Jo… Man vælger som sædvanligt de holdninger der stemmer overens med ens egne, og det er jo fair nok, men om det er sandheden kan diskuteres. Min genbo nævner også ofte at "hans kilder" nu har fundet sandheden, og at DR og TV2 er utroværdige, hvilket "hans kilder" naturligvis ikke er.

  Kunne vi nu ikke bare stoppe med al denne subjektive holdning til vaccination eller ej… Behøver man være hende Saseline der går ind i en bybus og animerer passagererne til at tage mundbindet af. Kan man ikke bare have en holdning og holde denne for sig selv? Hvorfor skal alle kende til ens holdning? Det har vi Instagram og Snapchat til, læg den der og se om nogen "gives a shit". Det sammenlignes i indeværende kredse ofte med hifi, og ligesom på det område kan ingen overbevises om særlig meget, så drop dog denne "du har uret, jeg har ret" holdning. Live and let live… It is what it is… Der er mange "what if" måder at skrive det på.

  Sure gamle mænd 🙂 Jeg sidder selv på balkonen, undlad venligst at komme derop, jeg har allerede en makker.

 4. Hej Kim Det ville jo være skønt, hvis tolerancen gik begge veje. Jeg er da skideligeglad med hvor mange der bliver stukket i vildskab, men tolerancen går så slet ikke den anden vej. Mediepropagandaen og statsløgnene har jo ført til, at mange ikke længere føler sig sikre på den grønne vaccine-gren som først formodet, men deltager aktivt i klapjagt på de få tilbageværende. Faktisk viste en enquete på Nationen/Ekstrabladet i sidste uge, at omkring 50 % af danskerne umiddelbart støttede bøder til uvaccinerede.
  Jeg vil iøvrigt gætte på, at langt hovedparten af de måske uoprettelige brud mellem livslange venner på grund af corona-ueninghed er sket fra de vaccineredes side. Ja, måske ligefrem hvert et et..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *