Strøtanker uden videre nødvendig sammenhæng eller måske mening

 Disse mørke årstider har vist altid i menneskehedens historie  kaldt på forsødende elementer og denne altid både begavede og beskedne skribent besidder trods alt mange menneskelige træk. For eksempel kan man altid glæde sig over, at Vitavox langt om har fået færdigstøbt nye nødvendige adaptorer til vores nyligt erhvervede 8-celle 220 Hz horn. Det bliver en glædens dag, når vi kan montere hele hurlumhejet på de ligeledes nyligt indkøbte originale kip-beslag.- et produkt i den bedste angelsaksiske Meccano-tradition Simpelthen den traditionelle legetøjs-indfangning af kommende ingeniører, Det var inden verdens børn blev blødagtiggjort og begrænset intellektuelt af Lego-klodserne.

Verden og tankerne kunne flyve ubegrænset med Meccano-legetøjet, mens de klumpede klodser vist mest tjente til at begrænse almindelig tankevirksomhed. for alting passede jo sammen og ingenting gjorde jo rigtigt alligevel, fordi ingen nok så flot afbildede konstruktioner på kartonen på trods af  kassevis af klodser nogensinde rigtigt kom til at ligne noget. Og i den henseende var Lego jo interessant for dem, der ikke rigtigt kunne finde ud af noget, hvilket jo var og ikke mindst ER så langt de fleste. Mens de få, der kunne noget, jo alligevel ikkevar kommercielt interessante Anderledes med Meccano, der udstilledes både børnenes  evner og mangel på samme på smerteligste vis. Og så var det jo forøldremæssigt sikrere at give Lego som gave, da trods alt de fleste børn incl. certificerede sinker med supervision  jo med nogen øvelse kunne sætte et par klodser hjælpeløst sammen. DYGTIGT!

Og at det var tanketomme  Lego, der vandt her i landet, ses vel bedst af den akkumulerede tankevirksomhed omkring den åbenbart genopdagede største svøbe siden den Sorte Død, coronaen. Alene det, at nærmest ingen indtager et både/og-synspunkt, men langt de fleste  kører ren Facebook-raseri af hidtil vist usete dimensioner mod vi andre småtskårne mennesker, der mener, at sagen måske er mere både røget og speget end mediernes konstante  katastrofale katastofe-messen.

Tag for eksempel de publicerede daglige smittetal og det bare en tanke  til en start. For er det mon det reelle antal smittede, som man klinisk  har konstateret samme dag med den herlige PCR-test med dens helt vilkårlige resultater? Måske, men med det uhyre begrænsede antal teststationer for tiden er det nu ganske svært at forestille sig, at man blot nogenlunde pålideligt (måske ikke den bedste betegnelse for en PCR-test) skulle kunne opfange et større numerisk antal end tidligere med daglige testtal på 3-5 gange flere end nu. Og hvorfor har halvdelen af landets indlagte med Corona i længere tid udelukkende været indlagt på Fredericia Sygehus? Og hvorfor er der ikke p.t. mere end en håndhuld indlagte i hele Østjylland? 

Ja, der er mange paradoksale spørgsmål derude, som ingen søger eller ønsker besvaret., hvor de uvaccinerede udstilles som folkefjendtlige ansvarsløse pariaer. Det vil sige, det er jo ikke rigtigt, for BØRNENE, der jo i hele menneskehedens historie har været de helt afgørende bærere og katalysatorer af samtlige sæsonafhængige virussygdomme, er jo ikke skurkene. Selv om det jo ikke mindst i tiden er dem, der bærer ved til smittebålet af svøben. Og at tro, at man med 100% vaccination med en forlængst  forældet vaccine  af samtlige voksne ville kunne komme nogen sæson-virus til livs, når børnene stadigvæk spreder virus i vildskab, er da godt nok åndssvagt. Ren begrænset “Lego-tænkning”

Og nej, børn skal bestemt ikke vaccineres både skadeligt og virkningsløst  mod corona, men at så mange i deres syge hønsehjerner så fornuftsstridigt formår at se bort fra de sande “smittesprednings-skurke” og i stedet kollektivt falder over de voksne uvaccinerede er da ligegodt mystisk. Sig mig, har folk ikke selv haft børn derude, der på denne årstid traditionelt bragte alverdens tyndskid hjem fra institution og skole?

Nå, sådan er der så meget, som jeg ikke forstår. Heller ikke, at ingen derude tilsyneladende reagerer på ellers både indlysende og ikke mindst offentlige statistikker omkring en galopperende prisstigning på utallige varer, der p.t. kommer til at betyde en årlig inflation på omkring 30 %.. Og mon ikke den aktuelle prisstigning på byggematerialer som træ på 300% trods alt vil være en slags realitetscheck for mange derude, selv de coronamæssigt mest tankebegrænsede.? Og Deutsche Bank skal vel osse have et lille provenu oveni  for det ganske nyligt optagene statslån på 500 mia..Og så er vi ikke kommet til den bebudede grønne omstilling endnu-OVERHOVEDET! 

Ja, de tanker, sommetider kunne man ønske sig dem hen, hvor peberet gror.. Nå, det er jo aldrig for sent at blive alkoholiker, og underligt nok rækker 80 kr. stadigvæk til en helflaske brilliant vodka. Så det skulle man måske prøve. At man så fra myndighederne med stor opbakning fra uvidende forældre barsler med at forhindre salg af enhver alkohol til nogen under 18 afslører vel samme manglende tankevirksomhed som omkring coronaen.. For hvor svært er det dog at få storebror eller andre til at købe ind med fortjeneste. Eller alternativt få sprutten fra den sædvanlige mørkhårede muselmand på scooter-altid den pålidelige leverandør af små prikkede pastiller?

Verden er af åndsformørket lave og det danske homogene pligtbårne samfund er fuldstændigt kuldsejlet ud i separate ikke-forbundne facebook-råbekamre. Og enten tror man blindt på sundhedsmyndighedernes anvisninger uanset hvor vanvittige og/eller fejlagtige og ikke mindst hysterisk modsigende, de har været, uden så meget som en eneste forkølet selvstændig tanke-eller alternativt noget helt andet.. Og det ER altså skræmmende at se i avisernes kommentar-tråde  med hvilken rutinemæssig selvfølgelig afsky, alle selv ret uskyldige kommentarer til tidens corona-politik affejes med anklager om nærmest landsforræderisk inkompetence hos de tvivlende.

Aldrig har så mange danskere vist været ubetinget hengivne overfor magt og myndigheder i en tid, hvor de selvsamme myndigheder med kronisk lukkethed og vilkårlihed og almindelig misinformatiom. vel aldrig har fortjent tiltroen mindre. I sandhed mismods-mørke tider.

Til sidst i dag en lille tiltrængt opmuntring fra verndes måske bedste og ihvertfald mærkeligste pianist, uforlignelige Maria Judina:

4 meninger om “Strøtanker uden videre nødvendig sammenhæng eller måske mening”

 1. Bliv vaccineret og luk af for informationsstrømmen fra de sociale medier og vær med til at redde dig selv og andre, dit erhverv og dermed din fremtid. Slip bekymringerne og lev livet.

 2. Og her har jeg tåget rundt i årtier og troet, at jeg skulle redde Verden ved at opfordre til selvstændig tanke-virksomhed-dumt, når man bare åbenbart blot tankeløst skal gøre ligesom alle andre. Så er alle reddede..

 3. 85% er fuldt "vaccineret" og 85% er blinde for den gen-terapi som kaldes en vaccine.
  Og når man er blind, så er det kun et spørgsmål om tid, før man bliver kørt ned.
  Men skal man have den 3. vaccine fordi de 2 andre ikke virkede, eller er det for at være sikker på at den gen-terapi får ordentlig bugt med menneskets eget medfødte immunforsvar ?

  Der kommer mange flere af de gen-terapi stik til folket, ca 1 til 2 om året og størstedelen af befolkningen kaster armen frem til et stik som ingen aner gør ved personerne om 5 år !
  Det er i hvert fald første gang jeg har set regeringen, statens serums institut holde råbe op om at man lever livet farligt hvis man ikke bliver vaccineret. Det har de ikke gjort før angående influenza….. hmm, jo måske lidt mht sidste fejlslagne agenda fra WHO, SSI osv i 2009.
  Flere og flere får heldigvis øjnene op for det store stunt, desværre er det bare for sent for dem der har rakt armen frem 2-3 gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *