0.1 mm.

 Denne skribent vil håbe, at alle har haft et godt valg, det har vi nemlig haft i vores husstande. Omend der stadigvæk skal en stak decader af procenter, for partiet til,  inden Verden bliver et bedre sted at være. På den kortere bane må vi så håbe, at Verden allerede er blevet lidt bedre ved at hende her IKKE er blevet valgt, for mage til hjernelamt medie-stunt skal vi da godt nok kikke forgæves i vejviseren efter:

https://stiften.dk/artikel/vi-kan-stadig-ikke-se-vores-b%C3%B8rn-i-%C3%B8jnene-n%C3%A5r-det-g%C3%A6lder-klima-s%C3%A5-nu-har-jeg-klippet-h%C3%A5ret-af

Og selv om fruens forsøg KUNNE have været værre (hun kunne jo have efterlignet Ono og Lennon i badekarret), så har hun da ikke akkurat medvirket til at øge byrådets anseelse andet end NEDAD..Nå, men hvad kunne man forvente af denne yhyre tilpasningsdygtige kvinde, der efter som byrådsmedlem at have stillet op som formandskandidat for de lokale radikalere, måtte indkassere en øretæve af dimensioner. Hvorefter denne moderne opportunistiske politikertype straks efter operation radikal banke-kød  meddelte, at hun lige pludseligt på alle punkter var og vist altid havde været en rettroende socialdemokrabat. Og følgeligt ufortøvet  skiftede stol i byrådet. Principper eller total principløshed..

Ellers går det løs med de helt små ting denne dag, hvor vores virksomhed ellers har fået en gevaldig kapital-injektion, faktisk den største i firmaets historie. Det er nu ikke fordi vi akkurat har tiltrukket hverken lokal venture-kapital eller er blevet opkøbt af Vanguard eller Blackrock, det har en mere prosaisk sammenhæng med den nylige gevaldige ophobning af paller med ATC. Der jo så er ved at finde sine rettere ejermænd til stor glæde for den ellers noget overraskede fru bogholderinde, der havde måttet se firmaets kapitalreserver gevaldigt udtyndet.

Nu er alt så godt igen, og der bliver forhåbentligt osse tid til at lege lidt med et af firmaets seneste underholdnings-objekter indenfor digitalt legetøj, en XTA 448 speaker-controller. Denne har nemlig en for denne skribent hidtil ukendt feature derved, at dens regulering for den i vores store hornhøjttalere aldeles vitale tidsforsinkelse mellem enhederne, kan varieres i trin på ikke mindre eller mere end sensationelle 0.1 mm. Se, DEN slags er mums for selv store trivelige og noget mere end almindeligt midaldrende drengerøve, der derved kan tune tidsforsinkelsen mellem sektionerne  ned til det reneste absolutte ingenting. JAAAAHH!

Lidt mere prosaisk kunne man så måske indvende, at alene det at skulle finde en bashøjttalers akustiske centrum dernede et sted i det julekringle-lignende kræmmerhus af en papmembran vel er sin sag, måske jeg på trods af faktuel bedrevidende måske ikke burde være særligt opstemt. Men det ER jeg altså over dette stykke angelsaksiske præcisions-værktøj og glæden ved at kunne blive dreng igen. Beundret af betagende kvinder! Og den slags falder vi vel alle i og for engang imellem.Selv om vi undertidsen som mænd bliver noget til grin-eller værre: selv aktivt medvirker til at blive det!

For eksempel er denne skribents eneste oplevelse af, at konen i døren har kommenteret ændringer i lyden ,været dengang, hvor jeg første gang havde etableret vores Furman balancerede strømforsyning. Aldeles ukorrekt, skulle det vise sig, uden at der iøvrigt kunne findes andet end en indlysende logisk forklaring om elektrisk og tekninsk jord på miseren. Har alle andre brugere virkleigt intuitivt kunnet installere den korrekt, eller er der bare mange, der ikke har en kone? Nok nærmest det sidste.

Ihvertfald stod de lydmæssige problemer i at anvende Furmanen uden effektiv jord i kø, og det i en grad, at man skal være hifientusiast for IKKE at kunne høre det straks. Som jeg så altså ikke lige havde bemærket inden fruens sønderlemmende kommenarer. og passende vurderinger. Noget var galt, HELT galt! Nå, men heldigvis endte det altsammen godt, og selv fruen måtte som den kære skeptiske skabning hun er, indrømme forbedringen efter den KORREKTE installation af Furman 2300 og 6900. Værre med mig selv, der kunne høre forbedringen længe inden og noget aggraveret af, at der udelukkende var tale om en kolossal forringelse i den oprindelige udførelse.

Ja ja, vi mænd er ikke for kloge, heller ikke en ellers nyforelsket nordjyde på nogenlunde samme alder som denne skribent. Denne første burde måske skrue lidt ned for hifitosserierne og op for charmen i stedet, for i vores fælles alder ved man aldrig, hvornår det er sidste gang, man får chancen. For nogetsomhelst!

Nå, men selv om jeg ikke husker megen hifi-tweakeri om overhovedet noget i mit eget sidste kurmageris første adskillige år, så kører manden her, som vi jo for eksemplets skyld kan kalde Kaj, videre med de mere lyssky og onani-lignende skumle mandlige aktiviteter i hifihulen. Hulens, det inkluderer jo squ da mig selv med mine 0.1 mm.! Nå, men denne nyforelskede “vinter-hare” fortsætter tydeligvis sine hjemlige pillerier. Og det ses vel bedst eller måske nærmere værst af, at han glædestrålende refererer, at den såre attråede på trods af åbenbart ikke videre hyppige besøg straks spontant bemærker i døren, at det da da lyder meget bedre end sidst. 

Om det så er fordi Kaj har glemt at sende hende blomster eller hun gerne vil have nogen NU, er svært at vide og vel osse statistisk uvedkommende. Men en sikkert osse mere end midaldrende model af en kone med en akustisk hukommelse på mange dage, der straks bemærker en substitution af et USB-kabel, er måske at trække den lidt rigeligt med hensyn til troværdighed. Hun forsøger vist bare at være lidt flink og hun er tydeligvis klog nok til at kende de små svagheder hos gamle tosser. Og du skal nok heller ikke ubetinget tro på hende, når hun begynder at rode diverse størrelser af forskellige andre endnu mere uvedkommende og personlige ting.

Det er altså en lidt sølle hobby for lidt sølle mennesker, den her hifi. Måske jeg i stedet skulle stille op til byrådet, selv om konkurrencen der med hensyn til søllehed jo måske er lidt hård fra hende “hår-damen”..

..

6 meninger om “0.1 mm.”

  1. Jeg har efterhånden svært ved at blive rigtig forarget over klimaaktivister. De er med til at vende skuden og vi har brug for skubbet.

  2. Ikke uenig, Peter. Blot dybt distraherende for mig, når selviscenesættelse og salvelsesfuldhed således står i vejen..Hun er til gengæld en god socialdemokrat med børn i privatskole i en anden transportkrævende bydel fremfor den uhyre nærliggende topklasse-kommuneskole. Så er frelstheden lige frelst nok.

  3. P.s. "…Det lyder ikke som sidst … bemærkningen dækkede over at det lød dårligere. Et ændring er ikke pr. DEFAULT lig med en forbedring som det er sædvane at beskrive i hi-fi kredse.

  4. Tåbelighederne vil ingen ende tage og at beskæftige sig med værdifulde ting, var åbenlyst ikke vigtig for et par år siden, eller også var elektronikken vigtigere end tosomheden.
    Sikke en gang frygtelig ævl, men hvad gør man ikke i dag for at blive set/hørt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *