Et livstegn

Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til for eventuelt bekymrede personager  glædestrålende  at meddele, at jeg har det endda helt usædvanligt overordentligt fint. Slapheden skyldtes vist mest urolig nattesøvn, og den slags rammer jo efter sigende hyppigt mere end almindeligt halvgamle tosser som denne skribent. Ikke alt er dødbringende corona, allermindst vel den aktuelle, selv om en jeg har måttet slette en ellers uhyre ihærdig skribent, der knapt en snes gange forsøgte at lade sin galde flyde ud over denne uvaccinerede skribent, der vist skulle være en helt usædvanligt dårlig samfundsborger. Ja, vel nærmest en slags uønsket paria. Og jeg kan se, at Thomas ovre på hifi2you oplever samme håbløse adfærd fra en fætter, der vist ellers ikke er det bedste eksempel på en decideret sundhedsapostel.

Ja, ja, liver er andet end slap- og sur-hed. Det er også glæden over netop at have afsluttet årsregnskabet for vores lille virksomhed med det i særklasse bedste resultat nogensinde. Så tak til Pia og Kevin og Kaare og alle vores  andre “agenter” derude, der har medvirket afgørende til det.
Næste uge er det business as usual på denne plads og i mellemtiden vil vi påbegynde indsamlingen af den bebudede megabunke af Krell KSA50 og KSA 100 og KMA 100 og KSA 80.
.

 

Her tænker du på “Et livstegn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *