Delta=død

 Nu kan man vel altid sige, at livet er dødens forgård uden at det dog nødvendigvis ligefrem præger denne skønne morgen særligt. For i dag er det nemlig dagen, hvor der fra UK afsendes de ganske originale beslag til at montere gigantiske Vitavox-truthorn forskriftsmæssigt ovenpå Thunderbolt-boxene. Og så bliver livet ligesom ikke meget bedre for en mere end almindeligt midaldrende mand. Og end ikke den sig enhver tid sig nærmende død kan mindske denne barnlige begejstring.

Der er ellers rigeligt at være bange for derude i den store verden. For tilsyneladende er den nyeste Delta-variant af corona allerede forlængst udråbt til at være sygdomssvøben, der vil ende alle andre ubetydelige hændelser i menneskehedens historie og vil få pest og kopper og kolera.til mest at være hyggelige minder fra en fjern og uskyldig tid. Og en mere uskyldig tid VAR de gamle dage jo ihvertfald i den henseende, at en sygdoms alvor direkte blev målt i antal dødsfald direkte forårsaget af sygdommen  fremfor alle mulige oftest skræmmende løgnagtige statistiske omskrivninger af den reelle dødsdårsag, som er tidens trend.

Nå, men nu truer den første svøbe i menneskehedens influenza-historie, hvor al snak om mulig flokimmunitet er ja, åbenbart ammestuesnak. For vaccine-mafiaen kører p.t. en skræmmekampagne om, at selv ikke 95 % vaccination vil kunne give blot den allermindste flokimmunitet. Se, DET er nye tider, fordi al forskning tidligere jo har vist, at flokimmunitet opnås ved LANGT lavere procentuel udsættelse for smitte i en befolkning. Allerede 30 % stækker spredningen af virus gevaldigt. Eller, det GJORDE det, dengang det var før-meget før, helt tilbage i 2020.

Sådan er det så ikke længere i disse i det alt væsentligste medie- og stats-bårne panik-tider, hvor der åbenbart ikke længere er nogen redning mod den seneste delta-variant. Der ganske vist ikke har nogen større om overhovedet nogen dødelighed direkte, men til gengæld i lighed med almindelig influenza er meget smitsom. Eller måske ikke, det er ikke til at vide i disse tider med uendeligt mange eksempler på fake news-man behøver blot tænke tilbage på epidemiens start, hvor viras levetid i fri luft og tomme lokaler og op og ned af stolper af tidens altid vrøvle-parate mode-virologer blev påstået at være op til 8 timer. Det ville man kunne grine af i dag hvis det altså ikke fordi der her så meget længere efter næppe er nogen, der efter det forløbne års virologiske fake-uvejr længere kan huske det her. 

Den slags monumentale fejltagelser er ellers talrige i mediernes mageløse makværk af mikrofonholderi til de mest medieliderlige af mænd som Randrup og Kolmos. For hvem ingen katastrofe er så lille, at den ikke til enhver tid overfor tilstrækkeligt tomhjernede og historieløse journalister ikke straks kan “tales op” til den umiddelbart forestående visse død..

Hvad der dog i disse veritable “sidste tider” for menneskeheden er dog den manglende indsigt i, at nok varierer og muterer influenzavirus, men når man har haft sidste eller forrige eller før-forrige udgave af virus, så er ens modstandskraft bedre målrettet den muterede form. Problemet opstår først, når man i hundrede- eller tusind-vis af år slet IKKE smittes på grund af geografisk isolation. For så er Fanden løs og folk dør i hobetal, ikke MED, men direkte AF influenza. Hvorefter der så måske ikke ganske overraskende i den reducerede befolkning er etableret øjeblikkelig flokimmunitet med i praksis næsten total modstandskraft mod kommende mutationer. Banalt

Men jeg mindes ikke i nogen medier at have set, hvad de gør i Kina, men med blot 1.3 mia. mennesker er det næppe heller  interessant som breaking news  i samme omfang som den nylige død i Danmark  af den allerførste under 18 år med, man mærker næstens mediernes proto-seksuelle frydefulde gysen, JAAH, med corona. At det så var tale om et multihandicappet barn, der næppe direkte havde videre realistiske forhåbninger om at blive nogen moderne Methusalem skulle man kikke godt efter for at opdage.Sådan er verden så fuld af løgn og Ritzau, som alle danske statsstøttede medier så rigeligt benytter helt uredigeret og totalt ukritisk, er et godt bud på denstørste danske skidtspand af plantet fake-news.

Prøv for sjov at finde de mest opsigtsvækkende overskrifter på avisernes netsider og se, hvor mange af dem der er færdigindkøbte useriøse produkter fra Ritzaus permanente og igennem årene afsindigt accelererende nyhedsstrøm. Der næppe overhovedet gennemlæses inden publiceringen på de enkelte avisers egne sider. Simpelthen “gefundenes Fressen” som viljeløst substrat for alskens plantet fake news eller anden misinformation fra interesserede og andre magthavere. “Atterdag”, som den kendte danske konge muligvis ikke engang selv sagde. Det ville jo heller ikke have givet meget mening, da “Atterdag” blot betød noget i retning af “sikke tider”..

Tilbage til hverdagens herligheder og på med en genfunden perle i det mathiasenske diskotek-en LP fra 1990 med Oyster Band og et seriøst bud på verdens bedste sangerinde, June Tabor-den hedder “Freedom and Rain” . Og selv om lyden på videoen herunderikke er ret god, så er der et glimt af damen her i en lidt ældre, men ikke mindre karismatisk udgave

Anbefales på det varmeste at give et lyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *