Per Sørensen er død

 Så er det på denne solrige forårsdag, at vi skal begrave den store tømrer Per Sørensen, der ganske uventet døde under udførelsen af sit arbejde. Og verden og kælderen her er fra nu af et tommere og kedeligere sted at være, når nu ikke længere denne uhyre simple og ordentlige og helt rigtige store mand længere ugentligt stikker hovedet ind. Verden er ganske enkelt blevet et fattigere sted at være. Og altid var Per en helt usædvanligt ærlig og ubeskriveligt hjælpsom fyr. Altid en vennernes ven og altid åndende for sin familie og sin ret beset ekstremt åndede og fortærende-livslange hifihobby. Som han førte ud i det helt absurde, som man jo helst skal. For når en mand skal, skal han altså!

Og lige i den henseende gav han mig og alle andre ellers rigeligt certificerede tosser afgørende baghjul. For næppe nogen steder i verden er der som hos Per ligfrem TONSVIS af Krell-forstærkere og alskens andre hifitosserier. Og “tonsvis” skal her forstås helt bogstaveligt: Ikke ÉN, men FLERE tons! Og tonsvis altså ALENE af Krell..Altsammen samlet for at realisere en smuk ikke-realiserbar drøm om det fuldendte og det perfekte. En total über-hifitosse højt hævet over alle os andre. Og en dejlig mand, som min kone og jeg og mange, mange andre vil savne enormt.

Jeg kan håbe, at når min tid kommer, så vil verden savne mig ligeså meget som verden allerede savner Per, men det vil dog nok være rigeligt optimistisk. Og mindre kan heldigvis sagtens gøre det, for sådan en mand var Per nemlig-større end selv andre store mennesker.

.Æret være hans minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.