Menneskets ubegribelige kapacitet for opfindsomhed..

Nu er denne skribent vel ikke ganske en Leonardo da Vinci, når det kommer til opfindsomhed, men lidt hittepåsom er man vel alligevel altid. Derfor har vi denne travle morgen afbildet nogle af de detaljer, som der rodes med på matriklen efter dagens dont er fuldendt.

Som bekendt har eksistensens af fruens fristed i det vendsysselske givet foreløbige muligheder for ret ubegrænset hifi-tosseri, og der er derfor i vores primære musikrum mulighed for ikke mindre end 3 sæt ganske store højttalere. Og “stort” betyder her RET stort, mellem 300-600 liter pr. stk. Heldigvis er rummet større endnu dog uden den ellers rimelige friplads…

Billederne, der ganske vist er af mådelig kvalitet, burde dog vise, hvor usigeligt elegant opgaven med at løse hifi-cirklens kvadratur er løst. Og som det burde være muligt at skimte, så består en installation af et nyt system i i løbet af et minuts penge at skifte et par lokale stik, så er de alternative højttalere oppe at køre.
Man kunne måske med en vis ret kritisere det ikke vanvittigt velordnede kabel-kaos, men med anvendelse af Furman balancerede strømforsyninger plus fuldt balanceret drift er der er der hverken noget at tabe eller vinde ved at lade kablerne ligge på den mest praktiske måde-nemlig den, hvor de lige akkurat kan nå! Og dette ganske uden hensynstagen til om de fører strøm eller signal. Selv indstrålingen i den eneste ubalancerede forbindelse, nemlig den fra pladespilleren, er nu ret ukritisk overfor nærliggende strømkabler. I det hele taget er hifi-livet meget lettere med balanceret strøm og ikke mindst meget mere støjfrit..

Læg osse mærke til de forskellige mere eller især måske mindre elegante anti-vibrationsløsninger. Under den ene forstærker anvendes næsten skjult et sæt fladmaste Sorbothane-fødder, mens den anden forstærker afkobles af en del af originalemballagen for Vitavox S3-driverne, som er et stykke meget lidt kompressibelt skum-materiale.
SME 30-pladespilleren står så bare nærmest på en væghylde, men kunne forsåvidt ligeså godt stå oven på selv særdeles kraftigt spillende højttalere uden negative påvirkninger, så velfungerende er ophænget.

Men pænt er det vel ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.