Valg på valg

Vi vil på denne plads ønske alle vores faktisk ret så mange hundrede læsere tillykke med det nyligt overståede forhåbentligt gode valg. Hvordan medierne har kunnet oppiske en så tilsyneladende meningsfuld debat om et så aldeles meningsløst “valg” (der i sin inderste essens mest minder om et valg i den forgangne Sovjetunion med 106% stemmer på Brezhnev-iøvrigt sandt!) er en gåde for denne kætterske skribent. Ude i den europæiske omverden ser deltagelsen noget anderledes ud end de ca 2/3, der stemte i Danmark. Og langt de fleste helt givet om noget, som de absolut intet anede om. Og et tilstrækkeligt ukvalificeret valg er altså ikke andet og mere værd end en lotto-kupon-denne her kan blot koste meget mere end den potentielle gevinst.

Ude i resten af Europa ser tallene unægteligt noget anderledes ud. Og selv om vi i Danmark foragteligt og hånligt plejer at betragte de føderale valghandlinger i USA med de dertilhørende ikke vanvittige stemmeprocenter, så er Europa på det her overstatslige plan MERE end godt med. Og det vil sige SKIDT, rigtigt skidt.
http://www.europarl.europa.eu/elections2014-results/da/turnout.html
Tydeligvis har de fleste europæere fattet, at en demokratisk valghandling i et inderligt skindemokratisk tiltagende selvsupplerende kleptokratisk system ikke giver nogen mening. Og næppe mere ægte demokratisk  end tiden inden 1. verdenskrig i det kejserlige Tyskland med det kæmpestore Socialdemokrati i Rigsdagen. Det så altsammen så såre godt ud indtil det viste sig ikke at være anden end en tom demokratisk skal.
Men ligefrem at bruge krudt og kugler på at gennemanalysere det forløbne valg for derigennem at postulere meningsfuldhed svarer vel nogenlunde til at lave en kortvarig massivt  mediedækket kampagne i Ebeltoft for at få folk til at tabe sig. Mon sprællemanden Chris MacDonald har været forbi fornyligt for at kontrollere senfølgerne, vi gætter på nej. Og medierne allermindst, deres hukommelse er efterhånden ikke-eksisterende.

Nu er denne skribent heller ikke velsignet med nogen særligt imponerende hukommelse, selv om min kone og muligvis osse enkelte andre måske ville mene det. Og sandt er det muligvis, at denne skribent er velsignet med den særlige version af hukommelsen, der måske kunne benævnes “random access/ROM”-udgaven. Det vil sige, at der straks og aldeles uden nogensomhelst forsinkelse er adgang til gemt information på “alle hylder” og dermed kan jeg til enhver tid huske alle kunders køb til enhver tid med samt personlige detaljer om arbejde, kone, børn og alder. Osv. osv., langt det meste af det ting, som til tider giver min kone spat-altså den slags, der ikke klør!

Det er antageligt denne egenskab, der har medvirket til at gøre min akademiske fortid og senere elektroniske langvarige nutid til en smal sag for denne skribent. Og det er måske denne mange årti-lange frihed for den daglige kamp, der har været den største årsag til et langt og lykkeligt liv. For når noget går godt så kommer det til at gå bedre endnu og det har det så osse gjort indtil det nu er kulmineret med min underskønne frue Pia Mathiasen.

Alligevel vokser denne skribents fornemmelse for egen storhed ikke fuldstændigt vildt ind i himlen. Og det er jo osse meget heldigt siden der nu heller ikke objektivt er den store begrundelse for, at det skulle være muligt. Helt anderledes er det så med en enkelt anden derude på de efterhånden totalt øde og tomme esoteriske “hifi-sletter”, der fremturer med selvskabte definitioner og okkulte syner langt hinsides kendt videnskabelighed med en ildhu, der ville tjene en bedre sag.

I stedet bliver det så altsammen til en slags “hifi-svedjebrug”, hvor blot ‘en eneste person efterhånden formår at generere “klik” og svar fra efterhånden blot en håndfuld andre. Og det simpelthen på tværs af samtlige 3 danske fora, det er altså en ret vild udvikling over uhyre kort tid og en stensikker recept på at nedlægge enhver hifisnak udenfor Facebooks ekkokamre. For som svedjebrug i den brasilianske urskov, så er det her en irreversibel proces-når først den tropiske urskovs ultratynde muldlag og troskyldige menneskers ægte hifinteresse bliver smadret af egomane narrerøve, så er det slut prut finale forbi. Og hvor meget forbi det er  kan man næsten ikke forestille sig. Men jeg vil heller ikke opfordre eventuelt fagligt legitimerede til at undersøge det, dertil er situationen derude for deprimerende. Som EU-valgresultatet…

Nå, men heldigvis er der osse betydelig gemytlighed til stede her på hjemmefronten efter ankomsten af en “lille ny” Der er tale om en SME 10 pladespiller med en SME IV arm på, bestemt en sjov lille fætter. For nok er en SME 30 pladespiller ikke ret stor, men den her er altså MEGET mindre.
Så i denne tid er vi i gang med at lytte til den ofte omtalte lyd-af pladespiller-løbeværket altså, hvor alle derude i en selvsupplerende suggererings-psykose mener at vide, at der en så og så meget mere “dynamik” eller “kulsort baggrund” eller “pace, rhythm and timing” på et egentligt ret uskyldigt og for manges vedkommende tilforladeligt konstrueret pladespiller-VÆRK”

Der må bare ikke være blot et eneste lement indenfor hifi, der er uden større betydning og hvis klangmæssige bidrag så langt fortaber sig ned i sumpen langt uden alle de andre langt mindre ideelle  komponenters bidrag.Det være sig en såkaldt “bleeder-modstands” størrelse og materiale, et absolut “first” indenfor moderne okkult hifi.eller hvadsomhelst andet. Alt går tilsyneladende en kolossal forskel ALT.
Blot mærkeligt, at denne skribent har så forbandet svært ved at høre forskel på en SME 10 og en SME 30 i en position ganske langt væk fra vibrationer fra højttalerne-tættere på ville situationen antageligt være noget anderledes. Nå, men det er den så ikke og vores identiske pick up/preamp combo, der danner den øvrige kæde for meningsfuld sammenligning afslører ret endegyldigt, at forskellen er uhyre minimal.
Og det er altså en kedelig konklusion når der nu står 3 stk. SME 30 og glaner..

Og som det nederste billede viser, så tager vi de sammenlignende lyttetests uhyre seriøst.Og vi vil iøvrigt opfordre alle vores læsere til denne mere traditionelle form for indsamling af lyderfaring fremfor at lade sig påvirke af de(n) sidste uhellige tosse derude.Og det selv om det måtte føre til, at man ikke kan høre alle de forskelle, som alle andre angiveligt derude i alle ekkokamrene  har overbevist sig om eksisterer.

Her tænker du på “Valg på valg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *