En skuffende servicemeddelelse!

Inden nogen af vores (objektivt/statistisk set sindssygt mange faktisk!) begynder at kaste sig ud fra høje bygninger i skinbarlig fortvivlelse, så vær rolig. Denne side fortsætter sin vant-vaklende  gåse-gang udover stepperne-det være de auditive eller alle de andre selvsagt noget mere interessante. For selv om hifi fylder og har fyld uhyre fornuftsstridigt meget i denne skribents knold i snart 5 årtier, så er det dog i trist sammenligning ingenting i sammenligning med hifi-lidelsens sande skræk-tilfælde Nemlig for dem, der som vor nylige “ven” “lydjørgen” sidder ensom og forladt og kronisk misforstået derude med sit perfekte anlæg og sine forskruede meninger. Fot at benævne mandens idioti for “tanker” er jo at gøre selv de rudimentært begavede tænkere som for eksempel det segment-delte bjørnedyr uret.

Dette lille kræ er ellers ikke akkurat nogen kolportør af dybe tanker, som min gymnasietids eksperimenter viste, men er dog ellers både skikkeligt og i stand til at reagere på selv mindre elektriske felter-bestemt mere, end man tiltror adskillige  af deltagerne i hifi-debatterne. Anonym kukkeluren i sit helt eget sekteriske hifi-tempel uden disciple overhovedet er tydeligvis ikke videre udviklende for indsigten men til gengæld så stortrives skråsikkerheden. Og selv ikke Napoleon Bonaparte, der jo ellers ikke led voldsomt af mindreværd, ville have en chance i nutidens netdebatter med alle de anonyme orakler.

I det hele taget er det en syg situation, at web-debatter som hovedregel foregår i anonymitet. For manglende ansvar for handlinger eller skriverier bar skærmens anonymitet er jo ikke akkurat nogen katalysator for soberhed, måske ikke akkurat nogen gigantisk overraskelse.
Til gengæld er det sikkert for rigtigt mange, osse for dagbladenes journalister har jeg fundet ud af under dagens hundeluftning, HVOR mange af kommentarerne til f. eks JP´ s artikler der forfattes af “folk på arbejde”, både herværende hære af offentligt ansatte pressemedarbejdere nødtørftigt forklædt på en tom og fiktiv Facebook-profil. Den slags ting er ganske simple at spotte for en faguddannet historier, fordi ingen andre normale civile mennesker ved deres fulde 5 jo naturligvis bruge så meget som 2 sekunder af deres liv på at FORSVARE og omhyggeligt FORKLARE regeringens og kommunernes gøren og laden og især den mere problematiske ageren. Rene “giveaways” i  selv-afsløring,  for som en selvlysende råbuk på denne årstid  og sjovt nok er netop alle disse “debatørers” profiler allesammen forudsigeligt tomme! Ikke engang et skide billede.

Og der er mange af disse professionelle “dis-informatører” derude, og herfra skal der da lyde en opfordring til at medvirke til at “ryge” dem ud. Jeg gør og har længe gjort mit, men denne kamp fortsætter som på alle hififora til den dag, hvor al debat er offentlig og personlig og gennemskuelig. Og enhver er personligt ansvarligt for sine handlinger og ytringer-blot underligt, at nogen nogensinde har kunnet tro, at det kan være anderledes..?

Nå, tilbage til overskriften. Denne ydmyge skribent vil blot meddele, at jeg ikke deltager i den kommende weekends hifi-messe. Ikke at det er nogen særlig overraskelse, jeg har trods alt kun deltaget i et par stykker ialt, men alligevel er det altså en personligt lidt overraskende erkendelse, at jeg langt hellere end at se alle de andre mere end halvgamle stærkt-lugtende og småfede mænd tosse messen så langt vil foretrække at lege med en stor benzin-buskrydder oppe i det nodjyske. Hifi er alligevel ikke længere og har længe ikke været nogen “kontakt-sport”, Og når den slags bliver et veritabelt “anatema”, så er attraktionen ovre.

For uden personlig og hjemlig interaktion, så absolut ingen interesse for at se alle de alligevel aldeles ligegyldige ting, der udstilles. Og manved desværre så osse, at man virkeligt er blevet gammel, når man laver et simpelt  tankeeksperiment. Nemlig hvor meget af det udstillede, man egentligt ville HAVE, hvis man altså fik det helt GRATIS-uden mulighed for efterfølgende at sælge det altså. Hvad i helvede skulle jeg dog for eksempel med et Gato-anlæg med en ligegyldig skodbilligt indkøbt  digitalforstærker i udover altså at kaste op over den og alt det, som den signalerer? En skin-verden af blot “glitter og glar” uden nogen ægthed eller substans.

Nå, tilbage til virkeligheden og dagligdagen, som der til gengæld er allermest af. Og lad den tomme skin-verden derovre på Clarion Hotel passe sig selv.
Det eneste ubetinget gode er vist, at hifi-fjolserne til fulde fortjener alle de mange og stadigt flere fup-produkter, som branchen disker op med. Engang indtil ikke for længe siden havde jeg ondt af de stakkelt vildførte entusiaster, det har jeg så ikke længere.
For alt for mange af “lydjørgen”-erne er rigeligt selv i stand til at fortsætte vildfarelsen og så fortjener de det squ! Idet vi måske lovligt optimistisk antager, at sælgerne betaler moms-ikke akkurat en paradedisciplin, når man skimmer hifi-brugtmarkederne..
Og når manden taler om de forskellige stadier på “hifi-stigen”(!!!!) så er der da da godt nok gået ren Scientology i den-som om det ikke allerede havde været klart længe.
Idioter kan ikke udryddes, de skal blot inddæmmes og ignoreres-det er deres eget værste skræk-scenario.

11 meninger om “En skuffende servicemeddelelse!”

 1. Poul jeg er ikke anonym 🙂 Ikke her og heller ikke her

  http://hifi2you.dk/index.php/forum/billeder-beskrivelse-at-dit-grej/653-servostyring-og-rubanoid-mit-setup

  Og så viser jeg endda mit ragelse uden at påstå at det er verdens bedste 😀
  Mit setup er nok ligeså mærkeligt som mig selv, men det matcher mine ører og så kan folk spille lige så kloge de vil på diverse fora 😀
  90% af mit består af noget som geníerne på diverse fora mener ikke duer, men det virker for mig og overraskende nok synes andre også at det virker 🙂

 2. Ret urkomisk. a propos ure, så er den præcion, hvormed alle pickupper incl de allerdyreste, simpelthen en ren joke i sammenligning med præcisionen i mekaniske urværker. Selvfølgelig osse derfor langt de fleste japanske pickupper kan produceres i bittesmå enkeltmandsfirmaer.
  I det mindste fremstilles EMT pickupper dog på en urfabrik, vi kan jo håbe, præcisionskravene (fra urene altså!) smitter af .

 3. Takker for dit skriv. Det er altid interessant, når nogen "puller rank", som det vist ca. hedder på engelsk.
  Udover det så er det da vist ikke meget om overhovedet noget af din formelle teoretiske elektroniske uddannelse, som du benytter i dine hifi-skriverier. ingen teorier indenfor kendt elektronik rækker jo ifølge dig overhovedet til at forklare nogetsomhelst indenfor de esoretiske hifitosserier, så hvorfor dog lære dem? Tværtimod, nærmest, og så rækker selv mine åbenbart beskedne evner da sagtens. Og folk derude må vel dømme om, hvem af os der tværer hvem ud.
  Og jo, jeg mener ganske afgjort, at det er folk som dig, som i ganske særlig grad får folk til at løbe skrigende væk fra hifi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *