Billeder, billeder!

Så lykkedes det endeligt delvist at finde ud af at få vores billeder i den rette uploadnings-folder, hurra! Og dermed kan vi endeligt føre bevis for min frues ubegribelige tolerance og forståelse for selv de uhyrlige overgreb mod sædvanlig hjemlig hygge, som disse Vitavox-skrumler udgør.
Men læg dog mærke til det rengøringsvenlige “design”, hvor højttalerne er installeret på såkaldte “hunde” med letløbende hjul. Og MED bremse, for selv om ladekammeret for hornet er åbent bagtil, så er der nogen bevægelse mulig uden.
Og ellers vil vi blot stolt i dag lade billederne tale for sig selv. Og stoltheden skyldes naturligvis mest, at det endeligt lykkedes at få billederne “på”

4 meninger om “Billeder, billeder!”

  1. Der var engang, hvor jeg synes jeg ikke kunne tillade mig at kritisere dine ATC-kæmpehøjttalere i stuen for at være grimme, slet og ret; store, sorte og ligner DIY med alle de synlige skruehuller. Men nu, i lyset af de enorme Thunderboltrædsler, tilgiver jeg ATCerne alt! De er i sammenligning pæne og tilpassede stuelivet. Aldrig et ondt ord igen om u-design. Jeg tænker nu med gru på kun en ting, når det gælder dig og dine vilde HTere; hvad bliver det næste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.