På grund af uforudsete komplikationer ..

..ved køb af landejendom ligger vi desværre brak på denne side i dag

8 meninger om “På grund af uforudsete komplikationer ..”

 1. Åbningskommentarern i dag, minder mig om en morsomhed af John Cleese, der i en instruktionsvideo omkring "Assertion" (ja, sådan tjente han også penge) på et tidspunkt spørger sine medarbejdere, som også er skuespillere; "Well what are we going to do today? Buy General Motors, Microsoft, or fix the complaints we had last week?
  I ønskes held og lykke til med at fravriste en sikkert stædig nordjysk sælger sin landejendom på absolut rimelige vilkår.

 2. Priserne deroppe er rimelige, og især da når sælgerne er over 80 år..Og jeg har længe ikke haft plads til anlæggene, der er trod alt 20-30 sæt endda meget store højttalere i huset. Og for første gang har vi måttet opbevare 6 stk Vitavox Thunderbolts på et lager. Trist med 340 etagekvadratmeter.
  Og hehe og rart med lidt rigtige Monty Python-kendere

 3. Hvad har I egentlig tænkt Jer, at I skal LAVE deroppe? Økologisk landbrug? Eller måske ligefrem et olle-kolle bemandet med bedagede bezzerwizzere, som kan diskutere nuancer i de 36 sæt højttalere (udstyret med en lytteevne fra 500-5000 Hz minus xx-dB). Et kunstnerkollektiv er også en mulighed, vældigt populært på de egne. Jeg kørte engang fra Nr. Lyngby til Løkken (ad den gamle tyskervej, naturligvis) og kom forbi en lade med et skilt, hvor der stod 'Kreativ Værksted. Ja,ja, man skal også lige vænne sig til dialekten.

 4. Det her ligger mig naturligvis en del på sinde: jeg flyttede engang fra Vendsyssel til Endelave (som du måske husker), og jeg har altid betragtet det som et fremskridt i social, kulturel og intellektuel sammenhæng…

 5. VI skal i de første adskilligt mange år ingenting deroppe, det er et fristed for fruen i nogle dage om ugen med heste og sager, hvor hun så skal pendle en gang om ugen. At det så senere på grund af inddelingen i separate lejligheder sagtens kan ende som ollekolle er en helt anden sag.
  Jeg tror desværre/heldigvis, at den mere kreativistiske del af tilflytterne bor vestpå, så mon ikke denne skribent finder fulde og frie udfoldelsesmuligheder for sin barne-beroende evne til absolut inaktivitet, når den nødvendige tid kommer om en hel del år…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *