Mandemodellen

Så er der endeligt billeder af vores nyeste high end hifi-opstilling her i hytten. og af agtelse overfor den oprindelige ejer har vi selvfølgelig valgt ikke at fjerne klistermærkerne. Dertil har han været noget for nådig overfor os i alle handlens aspekter. Vi skal nok forsøge at få lidt flere intime detaljer med, men indtil videre er det rigeligt mørkt til slige sysler. Ikke mindst glæder vi os til for første gang på internettet at vise den nøgne front af en ægte Vitavox Black Night. Den slags bringer godt nok minder tilbage om kulørte ben-varmere og firser-blondinehår, den dér forunderligt proptrækkeragtige “kreppede” fint-krøllede model.

Ellers er alt ved at gå i logistisk hat og briller allerede nu, men det ser foreløbigt ud til kun at vare nogle timer. En del af problemerne er ganske vist entydigt selvforskyldte-vi er ved at vove os ud i købet af en ejendom i Dronninglund til mulig kommende retræte. Ganske vist en retræte, der alene af selve købet bliver udsat uhyre længe, men mon ikke fruen og svigermor kan få betydelig gavn af sagerne?

Derudover kommer denne uge til at stå i den formidable forventnings navn: Den enestående følelse af forudsigeligt vanvid, som det er at begive sig til hifimesse i København førstkommende lørdag og bruge en hel dag på ikke noget videre. Sådan har det ialtfald været alle de tidligere år, men alligevel skal det nu nok blive sjovt i selskab med den uforlignelige JBL M2 -tosse Peter Pot og konsorter. For selv om de godt nok er noget klejne, de dér fuldt aktive JBL-monitors, så spiller de nu helt fint omend jo naturligvis ganske langt fra det sublime niveau, som alene vores kolossale begejstring for ovenstående afbildede kolosser jo forener lytteindtrykket med.
Selv denne skribent kan naturligvis ikke ganske sige sig fri for sommetider at lytte med øjnene…

5 meninger om “Mandemodellen”

 1. Dronninglund, siger du? Der er jo en del til salg deroppe, og tja, det er jo så et afgørende farvel til bylivet, hvis Åbyhøj tæller med til byen Århus. De fleste af landejendommene der er jordnært (!) prissat og det bliver jo spændende at se hvilken I har set på. Jeg slog lige det op på nettet, der er godt 100 ejendomme til salg nu. Meen altså, Dronninglund er da godt nok langt væk, Poul! Den hører ind under Brøjerslew kommune og det siger ret så meget, vi snakker altså heeeelt ude på landet her. Ikke at der partout er noget i vejen med det som sådan, du bliver bare isoleret. Men hva faen; med fruen ved siden af, eller lige ud i standene, hundeflokken sikkert forøget til 35 styk, 1 fint hifianlæg i gængs forstand og 5 vilde deciderede PA-anlæg sat op i de til-eller frastødende stalde/lagerlokaler, og to mobilnumre, så keder du dig nok ikke deroppe.
  Det bliver spændende at følge med i hvad det ender med!

 2. …og man kan ikke starte en konversation med de lokale, før man har været bosat i ca. 2 generationer. Ja, jeg HAR boet nordenfjords; der var 2 accepterede begrundelser for tilflytning:
  1) Man havde dårlige nerver
  2) Man var kunstmaler

 3. Nu har det heldigvis lange udsigter for denne skribent, inden residensen skal forlægges nordover. Og jo, lige netop provinsiel indesneethed har jeg jo kendt fra barndommens fagre ø.
  Se3r vi nogen af jer til den store messe-begivenhed i Kbh. på lørdag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *