Faglig stolthed

Så er vi atter hinsides den årlige regnskabsafslutning, og vi kan da allerede nu i lighed med tidligere år starte med at oplyse eventuelt interesserede derude, at vores regnskab vil blive offentliggjort tidligt. Og i år nok muligvis endda tidligere end ellers.
Det her med at offentliggøre regnskaber er som straffesparkskonkurrencer i forbold. For hvis man har et godt regnskab/alternativt en stensikker straffesparkskytte til at starte med at knalde kuglen i kassen, så lægger man derefter maksimalt pres på modstanderne, der jo så blot kan forsøge at hænge på efter bedste evne.

Alternativt, hvis man har et ringe regnskab, så venter man maksimalt længe med at offentliggøre det, vistnok traditionelt i håb om, at så har alle andre kon-kolleger nok efterhånden bare glemt at kikke. Nå, den slags narrer nu aldrig nogen alligevel, for jo længere man venter med sit regnskab, jo mindre er der at vente på. Og da allermindst for kreditorerne. Og det bliver situationen for adskillige af vores store og små lokale kolleger, der har præsteret deciderede katastrofe-regnskaber.

Nå, men tilbage til vores lille glædesdans på stedet i dag. Vores erfaring gennem efterhånden mange år med at kultivere meget forskellige kundegrupper har i det forløbne år vist sig ganske særligt bæredygtigt. Det er ligesom det klassiske “kone/kæreste dilemma”: Når man HAR en af slagsen/rimelig business-succes, så går det meget lettere med at få en anden/finde nye hyggelige opgaver. Nå, det er til at leve med og tillige AF. Og vist nærmest aldrig bedre end i det forløbne år.

Det var så dagens behagelige forbrugeroplysning. At den så tilfældigvis er sammenfaldende med en anden større glædelig begivenhed her i huset er så blot heldigt og tilfældigt. For i denne weekend havde vi besøg af vores lille virksomheds troldmand udi programmering. Udover at være ganske overordentligt kvik er han samtidigt stædig som et æsel og giver aldrig op uanset opgavens sværhed. Og opgaven denne gang VAR squ svær-iøvrigt alt for svær for denne ellers ikke helt teknisk-uefne skribent. Vi er tilbage i de digitale mysterier omkring konfiguration af en Lake LM 26, hvor ellers ganske elementære justeringer af niveau og equalisingkan antage nærmest umulige proportioner.

Det er i udpræget grad ikke et produkt, der logisk eller ergonomisk tilhører de øverste 99% af gruppen af højttalerprocessorer, men når det nu er dem, vi tilfældigvis af  forhåbentligt fornuftige lydmæssige grunde nu har 6 stk, af, så er det en nødvendig ting. Nå, men Kaare knækkede efter nogle timer koden og lykkedes med at programmere de genstridige sataner til denne skribents største tilfredshed. Det var allerede lettere alene derved, at jeg selv havde lavet tabellerne over ønskede ændringer, den slags garanterer jo trods alt ved sin opfyldelse en ret sikker succes. Og når man ved, hvad man skal lytte efter, så er det selvfølgelig derved meget meget bedre! Og denne gang er der tale om et væsentligt “pift” i ydelsen må jeg sige.

Således osse her, hvor begejstringen denne morgen slet ikke er til at overse. Og da slet ikke for de stakkels kunder, som uforvarende måtte forvilde sig denne vej her denne i mange henseender skønne morgen.
Vi beder på forhånd om forladelse for dagens sangvinske skriveri. Vi skal nok love at blive både nedrige og personlige snart igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *