Problemer, problemer..

Denne morgen er der opstået akutte, men dog heldigvis løselige, problemer omkring en større byggesag. Det er bestemt ikke umiddelbart en sag, som denne jo ellers uhyre kompetente skribent udi alskens teknik havde kunnet forudse, idet hele problematikken skyldes noget så enkelt som en lille designændring hos en en OEM-producent af et ellers passende mærkevare-produkt. Helt simpelt er det et headset, hvor man siden vores pilot-forsøg med udgaven fra dengang for ca. 2 måneder siden på samme og iøvrigt fysisk uændrede produkt har indført en lille designændring.

Derfor er det så ikke længere en dynamisk mikrofon, men i stedet en såkaldt “back electret”-ditto, der er monteret. Og det giver visse problemer for at sige det lidt mildt, for sådan en fætter kræver en permanent strømforsyning. Det er der så heldigt eller bare tilfældigt på den lille USB-mixer, der anvendes,  men den er desværre på 48V DC, hvor mikrofonen højest kan tygge 5V.
Så ja, der er godt nok en del akut operationsarbejde foran denne skribent her i formiddag med at tilpasse MANGE headset til den nye strømførende Verden.
Vi ser lige, hvordan Verden ser ud i morgen!

3 meninger om “Problemer, problemer..”

  1. Naturligvis! Nå, sådan en spændingsdeler har jeg også lavet en gang (1 gang!)for at kunne bruge en transportabel CD-afspiller i bilen (12V til 6V, tror jeg). Jeg gemte den i askebægeret, hvilket var godt, da den blev vældigt varm (surprise). Det var så min karriere inden for elektronik…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *