Der er business as usual,

men denne skribent er en smule vissen efter en weekend med obligat cykletur på sin gamle føde-ø. Det var tydeligvis ikke det allerklogeste at cykle hjem derovrefra i går med halsonde under udvikling og en grads feber. Vi får se om de åndelige tåger letter til i morgen.

3 meninger om “Der er business as usual,”

  1. God bedring – og tak for invitationen.

    Ja jeg spiller selv på lukkede systemer – et oldtidslevn af nogle acoustic research højtalere. Men de er alt andet lige nemmere at få til at spille bare nogenlunde fornuftigt i et næsten kvadratisk rum end de store båthorn, der ganske rigtigt var svære at få til at fungere. Ganske rigtigt delvist på grund af en ikke sååå velfungerende gammel radford forforstærker. Men også fordi basgengivelsen led under det kvadratiske rum.

  2. Ville forfærdeligt osse gerne genhøre dine gamle AR 10pi. Desværre har man i mange år kun set totalt smadrede AR-højttalere på disse kanter. AR`s produkter var tydeligvis bedre egnet til tiden inden forstærkerne blev over 50 watt for jeg har da ellers aldrig oplevet så mage totalt ristede enheder som jeg har med AR. Og jeg har godt nok oplevet snesevis af alle typer. Tydeligvis en klassiker, der bør behandles uhyre skånsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.