Jule/nytårsfreden..

.. ligger som en lettere forblæst nyluftet dyne over vores lille virksomhed, der dog naturligvis som altid holder en slags “business as usual”-åbent. Det gør til gengæld kun uhyre få af vores kunder, men det giver jo blot mulighed for at forkæle de udvalgte (eller blot tilfældige?) få, der måtte forvilde sig forbi.Nå, men det er da tilfældigvis og heldigvis osse tid til at fifle lidt med det elektroniske isenkram her i kælderen. Måske der ligefrem bliver tid til en større rokade, der har været planlagt længe. Der er dog det ved den, at den er overordentligt arbejdskrævende, tonstunge ting er trods tilbørlig  træning ikke rene bagateller.

Nå, men vi får se, om dette lige rigeligt tidlige nytårsforsæt kommer til florissant udfoldelse. Der er ihvertfald garanti for en lydmæssig ændring af de lidt større ved den planlagte omflytning. Og da det vil tage ganske mange timer, så er der osse tilsvarende garanti for en lydmæssig FORBEDRING, fordi jeg alligevel efter al den tid og rumsteren selvfølgelig ikke længere kan huske den oprindelige lyd.
De gode nytårsønsker bringer vi lidt senere, når det bliver nytår.

OG DET ER DET SÅ NÆSTEN BLEVET NU:
Vi ønsker alle vores venner og venner af huset det allerbedste for det nye år. Det har været en udsøgt fornøjelse at dele vores tanker om stort og småt på denne plads med de ganske mange hundrede, som kikker forbi.
Vi glæder os til næste år!

5 meninger om “Jule/nytårsfreden..”

  1. Jeg genkender den med de mange og store positive forandringer, altid til det bedre, når jeg piller ved mit anlæg. Stereoanlæg. Jeg bruger jo ok lang tid på at udsøge mig området for forbedring og læser om det på nettet og når jeg har læst nok om udskiftningens enorme kvalitet, køber jeg tingen og sætter den ind. Det er altid en feeed forbedring og jeg bliver altid så glad. Dels fordi jeg opnår samme forbedring som jeg læste om og dels fordi jeg synes jeg selv er dygtig til at udføre forandringerne. Skiftede højttalerkabler for nylig og det gav jo præcis den kæmpemæssige forskel jeg forventede. Nu går jeg og overvejer om jeg skal føre dem helt ind til delefilteret og dermed gå udenom terminalerne. Det må jo give absurd go lyd! Jeg har tænkt så længe over det nu, at jeg faktisk allerede har opnået forskellen i en slags virtuel realitet. Jeg ved jo at jeg gør det en dag og jeg kan forestille mig hvor godt det bliver, så på en måde er forbedringen indtruffet allerede nu, et par måneder før det sker IRL. Det er dels vildt dejligt igen at ramme plet og dels meget billigere på denne måde.
    God baghjul og hygge i æ kælder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.