Ideelt set..

burde denne skribent slet ikke sidde her og skrible løs. Og det gør han iøvrigt heller ikke meget længere, fordi der er en spændende opgave lige for hånden, der består  i at sætte en Lab Gruppen 10:8 multikanalforstærker og et JBL/BSS-delefilter “op” til vores JBL 4894-arrayhøjttalere, der i sin tid for ikke så forfærdeligt længe siden kostede over 50.000,- stk.. (Ikke underligt, at der så vidt vides ingen blev solgt  i Danmark af dette fra starten speakermanagement-krævende system)-High end hifi nødtørftigt camoufleret for PA. Og de der JBL-arrays har vi så har en del af, men det har vi så heldigvis osse af LAB-forstærkerne, så mon ikke vi rimeligt kan regne med, at vi umiddelbart kan duplikere indstillingerne over på de øvrige systemer. Det er sådan noget man kan lave, når vejrliget ikke lige arter sig på denne årstid, og det skal såmænd nok blive hyggeligt med lidt høj obligat musikledsagelse.

Nå, men ellers skal vi for særlige fans af af de spirituelle levn af det uforlignelige pelsdyr Folmer Hund sige, at han har det fint oppe hos min salig mor og at han passer godt på hende, som han osse altid gjorde, dengang de begge endnu færdedes på denne Jord. Et besøg ved Vær Kirke i lørdags i et kort ophold mellem regnbygerne muliggjorde op til flere billeder af usigeligt smukt-blinkende “Jesus-lys” mellem træerne på det sidste hvilested for de jordiske rester af den gamle fyr. Hvis man ikke havde haft billederne som et blot “skin” af dette, ville man jo tro, at det havde været løgn. Han var nu noget helt specielt, den gamle fyr! Som vi savner endnu langt mere end selve sommeren!

Nå, men efter cykelturen rundt i og omkring Horsens mangler vi stadigvæk det obligatoriske besøg på min gamle fødeø Endelave. Der er lige lidt “kirkegårds-kommunikation” også derovre, som denne skribent lige skal foretage med forlængst afdøde personer-det er vist bare sådan noget, man gør, når man er blevet 60, det vil jeg da ihvertfald håbe. Ingen ønsker vel at være et særskilt gammelt fjols, det er squ galt nok at være et helt almindeligt et af slagsen!

En eller anden legitimitet må jeg da forsøge at finde i det, som min kone kalder gammelmands-fjollerier, og som hun med den relative ungdommeligheds ukuelige optimisme ønsker at erstatte med weekendudflugter med vores krikker og resten af menageriet. Og det forslag har vist allerede på grund af formandens stemmes dobbelte vægt vundet fremme.
Demokrati kan være noget mærkeligt noget.. Tilsyneladende så uhyre simpelt, og det er det så osse sommetider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *