Alt det udenbys..!

Der er lidt rigeligt mange praktiske ting at lave i dag, og af dem er lidt rigeligt mange ting fysisk ganske langt fra vores lille virksomhed. Det giver naturligvis udover den deraf følgende fred for denne skribent desværre osse visse nødvendige forpligtelser til at spille den klassiske “bagstopper-rolle” på vores virtuelle fodboldhold. Sådan lidt en slags Henning Munk Jensen, forhåbentligt blot en lille smule mere elegant. Selv om Henning her jo faktisk var ubeskriveligt god til sin rolle i sin tid, så huskes han vist mest for så meget andet. Og de fjerneste minder i sindet er som bekendt de sværeste at “radere” på. Og hvis man ikke havde disse minder, så er livet som mere end halvgammel mand jo alligevel ikke rigtigt noget at samle på.

Ellers skal jeg ganske kort berette om et eksempel på betydeligt heltemod. Ikke ganske overraskende drejer det sig om den mere personlige af slagsen. At det så også handler om såre menneskelig svaghed gør blot fortællingen mere klassisk-græsk i sin evigt-gyldige tematik.
Lørdag aften blev denne skribent af en god forretningsforbindelse nemlig fristet med at købe til vores demolager ikke mindre end 2 stk. Crown Studio Reference 1. Det eneste mulige svar på det var naturligvis et rungende “Ja!”, fordi fristelsen ved at have en stak på 7 stk. forstærkere i stedet for de nuværende blot 5 stk. var ganske meget for stor. For tænk dog ikke blot at verdens antageligt største lager af disse fremragende forstærkere, men tillige I SÆRKLASSE at have verdens største bjerg af dem!
Så meget for den umiddelbare glæde og den naturlige menneskelige svaghed, som denne skribent bag sit barske og afvisende ydre osse besidder.

Og så blev det søndag, og så var det, at jeg måtte træde i karakter. For det viste sig, at forstærkerne SLET IKKE var de attråede Studio Reference 1, men i stedet de øvrigt så vidt vides teknisk aldeles identiske .Macro Reference. Og så var det, at det gamle danske vikingeblod begyndte at koge på denne skribent og den længe ventede beslutsomhed endeligt indfandt sig.
For NEJ, sådan nogle vil vi da bare overhovedet ikke have, for nok er de teknisk ens, de ser bare ikke spor ens ud! De har en helt anderledes FORPLADE guddødemig! Og således ramlede hele denne vidunderlige imaginære bunke af forstærkere sammen, mens denne skribent solede sig i sin nyvundne aura af forlængst forglemt beslutsomhed. og selv om det måske ikke i manges øjne forekommet ret heltemodigt, det her, så er det for denne skribent et skridt af de helt store. For kom bare ikke her og sig, at der ikke findes visse uomgængelige og nødvendige stilistiske og visuelle krav her i vores kælder-system. Og 5 plus 2 giver IKKE 7!
Det var så dagens noget forkortede tekst, hu-hej, afsted til Herning!

4 meninger om “Alt det udenbys..!”

  1. Tjaeh hvad skal man sige ""Boller fra Kohberg"
    Hvordan man som menneske skal kunne komme til, at savne en Crown forstærker, tror jeg man skal være genetisk disponeret for. Det er den eneste plausible forklaring, jeg efter grundig research har kunnet finde.
    Og når nu bloggeren her endda har kastet sig ud i, at investere i en Bricasti DAC, som slet ikke er så ringe endda, så synes jeg det bjerg af Crown amps, bedst bliver anvendt som stillads til en større maleropgave.

  2. Ak, du må ikke tale om "bjerge"-tømmermændene har indfundet sig og dermed sorgen og tristheden over, at bjerget denne gang ikke blev højere!
    Iøvrigt var vi p.t. maler i huset, så måske slet ikke nogen tosset idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *