60 år den 18. marts, husk det nu! (nu med update)

Der er lidt logistiske udfordringer  straks  fra mandag morgen kl. 6.00 med længere ture både her og derhen i forbindelser med forberedelsen til den store dag på næste-næste fredag, så derfor udgår teksten i dag. Vi er dog åbne for business som sædvanligt.

Vi vil dog gerne takke en hyggelig hifihandler på Fyn for en fin handel med en superfed Bricasti M1 DAC, som hele denne weekend er gået med at lege med. Og dette i stedet for at skrive noget fornuftigt på denne plads, men sådan er det sommetider. Det gode og nødvendige må vige for det endnu bedre og overhovedet ikke spor strengt nødvendige! Som det jo er at sammenligne DAC`s

Som altid kunne denne skribent straks høre en kolossal forbedring i forhold til vores Lynx Hilo-DAC, man er jo kun en svag mand,  men jeg var nu alligevel lidt mere end almindeligt små-spændt om dette auditive Nirvana nu også kunne reproduceres ved statistisk signifikante sammenlignende lyttetests. For når man har et godt produkt i forvejen, så skal der squ noget til før et nyt er ubetinget meget bedre, ens begejstring ganske uagtet.
Nå, men til alt held var denne rimeligt kostbare Bricasti-sag til ikke ganske bagatelagtige 79.000,-  en del bedre end vores gamle Lynx til kun 21000,- Og dette blev endegyldigt bekræftet efter at fruen blev placeret foran vores store ATC-system med en remote, hvor hun kunne vælge mellem de 2 outputmæssigt omhyggeligt kaliberede konvertere. Ret hurtigt trods betydelig og uhyre begrundet skepsis fra dette skønne væsen viste det sig til alt held, at hun både sagtens kunne høre forskel OG til alt held valgte Bricastien som den bedste. En ny konge er født, halleluja!

Se, så er det noget ved at “lege hifi” At der så ikke bliver tid til så forfærdeligt meget andet er så en helt anden sag til en helt anden dag.
Jeg ser lige, om der er lidt bedre tid i morgen tirsdag. Og i mellemtiden så er det altså fredag den 18. marts, I skal kikke forbi!

En stor del af mandagen gik så med lidt “grov-forberedelser” til den den kommende runde begivenhed for denne runde mand, dette naturligvis ikke mindst i almindelig omgang. Selv om der da er visse indlysende forbedringsmuligheder i almindelig fitness og tiltagende pression fra visse “overkropslige”beklædningsgenstande efter en lang og trist vinter.
Turen til Tyskland var nu lidt mere end almindeligt spændende på den lidt ufede måde, fordi det viste sig, at chaufføren havde modtaget ganske in-appellable ordrer på betydeligt flere varer, end det benyttede automobil strengt taget måtte fragte. Altså når dette blev lagt oveni det allerede maksimale, som denne skribent omhyggeligt havde kalkuleret. Kort sagt, vi havde en overvægt på noget over 400 kg., ganske dumt, når der nu er permanent grænsekontrol. Og vi kørte altså ikke akkurat i en lastbil, 400 kg. er ret tæt på den dobbelte lasteevne.

Nå, til alt held fik jeg allerede i går min allerførste gode fødselsdagsgave, selv om vi rutinemæssigt blev vinket ind af grænsekontrollen. En flink politimand scannede lige visuelt bilen, men det var så til alt held for skumle burnus-klædte personer (som det hed i min ungdoms Anders And-blade). Og lige det må vi jo så ikke have kvalificeret til, vi fik da lov til uantastede at trille videre møjsommeligt nordover, de på grænsen udkommanderede betjente kan umuligt have være rekvirerede fra Hobro politi, jævnfør sidste uges emne. De her var både skarpe og alting OG flinke oveni, de andre deroppe burde vist bare have haft et spark i røven og ud af klappen.

Nå, men vi klarede den som sagt, og der kunne man så sidde og glo ud af vinduet og glæde sig til at lege med det nyeste stykke isenkram i vores test-opstilling.
Og så er det alligevel dér i ledigggangens yderste  stund dér som passager, at tvivlen melder sig. For HAR jeg nu valgt den rigtige og bedste konverter eller ER muligvis en Weiss DAC 1 mk. 3 ligeså god eller endda bedre. Og hvor skal den der skide Bricasti forresten stå, ovenpå eller her nedenunder, hvor vil jeg have det til at lyde bedst.

Uha, kæmpeproblemer, tydeligvis frem-provokerede af usalig lediggang, jeg må vist bare se at få prøvet sådan en Weiss-sag straks. Ikke at det løser nogen problemer naturligvis  for uanset om den skulle vise sig at være dårligere eller bedre end den fede Bricasti, så er de etagemæssige placeringsproblemer ganske de samme som i dag med den enlige Lynx Hilo. Det er ikke nemt at være hifientusiast og det ganske uanset senilitets-graden
Sikke dog problemer at have her i de allersidste uger af et procentuelt næsten forløbet liv..

5 meninger om “60 år den 18. marts, husk det nu! (nu med update)”

 1. Først tillykke med dagen den 18 marts 🙂
  Er den ny indkøbte dac en tidlig fødselsgave til dig selv ?
  Jeg er iøvrigt lidt overrasket over at en hardcore PA/pro som dig pludselig investerer I hardcore highend udstyr er du igang med et paradigm skift I tilgangen til lydgengivelse ?
  Begynder du nu også et lege kabler ?

 2. Takker, Bjarne, du kikker vel forbi?
  Nej nej, trods alt er Bricasti primært et pro-firma med kun 2 produkter på programmet (det andet er en professionel rumklang, som vi faktisk netop har solgt en af)
  Så nej, ingen overprissat bralder-hifi her. Ellers kunne vi jo have anskaffet en af de 2 luksus/guldfarvede udgaver af M1, der mod en merpris på flere gange den oprindelige henvender sig til high end hifi-markedet. Pro er for de fornuftige, high end og kabler for fjolser
  Og nej, business er den rene jammer, fordi alle pengene skal investeres i værdige drikkevarer til alle gæsterne.

 3. Ah ja, min fejl. Havde kun set demovideoen og var ikke opmærksom på, at det var på markedet. Så altså 3 produkter plus de 2 guldfarvede hifi-udgaver af M1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *