Paranoia og almindeligt sortsyn..

er forbi for denne gang, godt hjulpet naturligvis af vores nyeste “små venner” i form af 5 stk. JBL 5671-kinohøjttalere fra Californien, der endeligt er landet efter måneders utålmodig venten. At der så helt tilfældigt osse lander 3 stk. Lab Gruppen 8-kanals forstærkere er vel et så tilfældigt tilfælde, at det slet ikke kan være et tilfælde længere. Næsten da, for det ER det faktisk, selv om det ligner et varsel fra en almægtig Guds hånd. Måske jeg skulle se at gen-overveje min ateisme…
Men heldigt, det er det, da hvert sæt  af disse højttalere netop tilfældigvis kræver 8 kanaler. Det bliver spændende at lege med disse udprægede kompakt-systemer, og da især i forhold til de eksisterende højttalere, der vel med rimelighed kan kaldes “fuld størrelse” Og så altså osse med en 8-kanals powerpack på under 10 kg. og blot 2 snoldede rack-højdeenheder.

Ellers glæder vi os usigeligt til den kommende hifimesse i København, allerede vistnok i den kommende weekend. min skønne frue, der ellers sidste år agerede villig chauffør, spiller måske ikke ganske uforståeligt lidt mere kostbar i år. Udtryk som “hellere brække begge arme end det lort igen” er muligvis ikke særskilt kvindelige, men de er til uhyre ærligt ment fra dette skønne væsen. Sandsynligheden for, at hun som sidste år melder sig relativt frivilligt er således denne gang noget fjern eller egentligt ikke-eksisterende.   Derfor er der nok ikke andet at gøre end at forsøge at “blaffe den”, så hvis nogen, der måtte læse dette, ønsker sig et betydeligt bidrag til transporten, så er det bare at sige til.  Denne skribent vil nemlig så forfærdeligt nødigt gå glip af de nyeste finurlige design-påfund fra den fremmeste repræsentant for dansk hifi-metroseksualitet, Gato Audio. Gys, det er grimt (da det vist ikke længere er socialt acceptabelt at sige “mega-bøssoidt) sagde denne tydeligvis ikke seksuelt fuldstændigt fastforankrede skribent med en sælsom rislen i kroppen..Det skal jeg vist bare gå stille med.

Nå, ellers er det vist bare at gå i gang med arbejdet relativt straks, der ligger en god bunke tilbud og pakkenelliker og ordrebekræftelser og andre småting, enkelte af dem ligefrem i den helt tunge økonomiske vægtklasse, der hvor hundredetusind-lapperne flyder i en lind strøm.
Og det er bestemt den slags, der medvirker til at fjerne den allersidste tristhed over Verdens umådelige dårskab, ihvertfald for en tid.
Imens kan vi så undre os over, hvad der er sket med alle migranterne, der er forsvundet noget ud af medierne igen. der er vel også grænser for, hvor mange gange man på DR2 gider se angiveligt nødstedte vel-trænedee atletiske unge mennesker svømme frem og tilbage i blikstille fotogent vand og agere nødstedte, når de ifølge en interviewet  norsk Frontex-kaptajn blot fisker efter et lift til havnen på Lesbos, så de sparer en lang og møjsommelig gåtur.

Nå, der er naturligvis osse tragedier forbundet med al søfart og migration og anden slavehandel,det er så bare ikke det, man viser billeder af på selvfedmens TV-kanel. Nå, men selv der er der tilsyneladende gået lige “Hitchcocks “Fuglene”” i det, hvor disse fjerede kræ jo osse pludseligt forsvandt uden nogen videre forklaring.
Sådan er det vist bare så meget, som denne skribent ikke fatter og det endda, selv om solen skinner

4 meninger om “Paranoia og almindeligt sortsyn..”

  1. Jamen det er helt sandsynligt en værre omgang, den messe. Og alle de mærkelige mænd, som kommer der – dig selv inklusive 🙂 Jeg synes du er for hård ved Gato. De laver altså flotte ting. ATC, som du forhandler er decideret grimt ved siden af. Og se, indeni nogle af de smukt svungne Gato ting, gemmer der sig op til 2 x 400 watt (klasse D) så den er jo ikke en skid bøsset 🙂 De har faktisk for tiden vældig gang i salget og det kan jeg godt forstå, flotte ting, Poul, flotte ting!

  2. Hm. brug af klasse D er muligvis bedre end deres første forsøg, der jo osse var håbløst ustabile i det ekstreme, Fatter blot ikke, at et par færdigindkøbte forstærkermoduler til ialt et par hundrede max skal koste en milliard i en for mig usigeligt kvalmende bralder-kasse ligeså lidt som de gør hos Rowland.
    At købe den slags produkter til de opblæste priser er vel for mig at se det bedste adelsmærke for køberens totale stupiditet. Eller alternativt suveræne æstetiske sans i andre optikker, sådan er livet vel så mangfoldigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.