En ren “Goebbels”!

At se nyheder i disse dage er en endnu mere deprimerende oplevelse end ellers. Og nej, det er ikke fordi billederne af de mange, primært (unge) mandlige, ganske velklædte og ikke særskilt forhutlede migranter er deprimerende. Mere deprimerende er det vel at vide, at denne noget homogene  gruppe af  almindelige økonomiske lykkeriddere blandet op med et ukendt antal ægte flygtninge fra krigshandlinger (jo svært at vide, da de ikke er registrerede, og det rigtige svar for selv tilrejsende makedonere og serbere naturligvis ihukommende sidste uges emne er “Jeg er fra Syrien” , ganske skygger for det virkelige problem. Og de virkeligt trængende. Nemlig alle de møgbeskidte hjælpeløse flygtninge i lejrene  i om omkring f. eks. Syrien. Men jo osse i Sydsudan osv. osv. Det er naturligvis der, der er flest og de er svagest.

hele denne akutte flygtninge/migrant situation minder sobert set mest om en “omvendt Titanic” Det vil sige, at kvinder og børn er noget, der lades i stikken, mens de første redningsbåde fyldes op med de mest førlige mænd og så mi vi se, om der er redningsbåde nok. Som der jo så ikke er eller var. Selvfølgelig er der ikke flere eller værre stillede flygninge nu eller i sidste i sidste måned eller sidste, de er blot her, naturligvis og ganske forståeligt blandet godt op med en masse tilløbne ikke-EU borgere fra Balkan (ikke mindst til Tyskland, hvor man har en vis statistik desangående) og ikke mindst en hel masse uhyre mørkhudede mænd af den slags, der i mindre politisk  korrekte tider betegnedes “negre”

Det er altsammen meget forståeligt, at man søger grønnere græsgange, det er historien fuld af eksempler på. Det tragiske ved lige den aktuelle situation er så, at i denne Facebook-tid tør ingen politikere sige, at man i stedet for de første måske snarere burde støtte de sidste. Nemlig dem, der har mest behov, ikke nødvendigvis dem, der har mast sig forrest i køen i dette nødvendigvis kortvarige “folkevandrings-vindue” i EU-historien. At der i huj og hast er genindført interne grænsekontroller har denne skribent jo annonceret som uundgåeligt i ganske lang tid.

Nå, danskere er jo generelt gode mennesker, (undtagen dem, der stemmer til højre for Enhedslisten, de ødelægger og fordærver  jo som round-up alt omkring sig, som en gammel ven så blomstrende har formuleret sig på sin noget “rød-fascistoide” hjemmeside. Den repressive fascisme er jo desværre hverken rød eller sort eller brun, men har alle farver som anarkisterne fik at mærke i den Spanske Borgerkrig, et forglængst forglemt skændsels-kapitel i verdenshistorien.med talrige summariske massehenrettelser af anarkister af både de røde og de sort-brune fascister. Nå, det eneste at glæde sig over er vel, at disse mere vildtløbende Facebook-fjolser jo ikke har magt som de har agt. Til gengæld har de tydeligvis god tid.til at fråde og sprutte, jeg skal vist bare holde mig væk fra Facebook og konspirationernes mere sygeligt-hysteriske overdrev…Der er sådan lidt “palæstinesisk TV” over sider som denne med hensyn til almindelig rimelighed og mangfoldighed.

Nå, det positive er så, at da vel i virkeligheden ingen europæiske nationer (og de sydeuropæiske SLET IKKE) uden indvandring  kan reproducere sig selv, så der er såmænd rigelig plads til nye. Og jo i virkeligheden nu mere end for ikke så længe siden. Om det så nødvendigvis lige er dem, der står forrest i køen, vi har allermest brug for er måske lidt mere tvivlsomt. Ca. ligeså tvivlsomt som det er, at de er de mest akut nødlidende. Altså det, der sædvanligvis hedder  U-tvivlsomt, altså IKKE!

Nå, den slags drukner som de sande nødlidendes problemer i dagligdagens politiske kævl. Hvor vi dog må kippe lidt med flaget for det danske socialdemokratis meget beherskede reaktioner på den danske regerings problemer i migrantsituationen. Problemer, der et langt stykke hen af vejen vedligeholdes af især de danske elektroniske medier. En god historie er altid vigtigere end sandheden, der osse altid er så skide-kompliceret og ikke mindst, når man selv kan fremstå med de helt rigtige humanistiske holdninger. Og det ganske uanset, hvor lidt humant den nuværende situation er med hensyn til sammensætningen af nationer og køn.

Tag for eksempel TV-2 dækningen af 2 demonstrationer ved Padborg for et par dage siden. Den ene demonstration var mod en anden demonstration på stedet, og man havde fundet en nydelig og velformuleret deltager (intet rasta-hår her!), som man spurgte om ikke nogetsomhelst andet end spørgsmål, som man tydeligvis havde aftalt i forvejen. . Osse lidt ligemeget, da budskabet fra TV2 med indslaget allerede på forhånd havde givet sig selv. Det er de ORDENTLIGE mennesker, der demonstrer. Blot mærkeligt, at indslaget kun viste viste at par stykker fra den “rigtige” demonstration, måske resten ikke så helt så “rigtige” ud, det kan jo gætte på eller nok bedre, lade være!

For “rigtige”, DET var de og det var de ikke mindst fordi, der osse samtidigt var en en ANDEN demonstration på stedet, der vel i korrekthedens navn burde have været benævnt den FØRSTE, da det jo var den, de “gode” demonstrerede imod . Den demonstration havde det for journalisterne det naturligvis ganske uacceptable budskab, at man nok burde indføre STRAMMERE grænsekontrol. Både i Nazi-Tyskland og i det gamle Sovjetunionen var et sådant naturligvis for de danske journalister SÅ uacceptabelt, at man ikke gjorde sig den umage at spørge, hvad det mon var de mente. Nej, nej, ingen grund til at grave i det, som enhver vel kan se er helt forkert!

Og så var det, at TV2 lavede en klassisk billedmanipulation så led som dengang Goebbels`Nazi-Tyskland med propagandistisk overlæg billedmixede jøder og rotter sammen for at skabe en sammenhæng, som selv den dag i dag virker. TV2 gjorde det så ved at køre billedet fra en korpulent demonstrant (jamen se hvolken “kælder/kloak-klasse”, der kan mene noget så sygt ned til de 2 rottweilere, som var medbragt til demonstration for mere grænsekontrol. Og med billedet af rottweilerne fadede man ud. i Sovjet hed den slags i min studietid “nødvendig partiskhed”, i dag er det vist bare sådan en slags syg rethaverisk-hed-patent på de gode og rigtige meninger. At være imod det gode blev altså klart og tydeligt synonymt med afvigende lettere voldspsykopatisk provinsiel adfærd, Simpelthen den “danske svine-HUND”

Sådan noget er simpelthen det sygeste TV- jeg nogensinde har set, uanstændigt og stødende og skadeligt for enhver almindelig samfundsdebat om et problem, der for tiden fylder meget, men på ganske kort kommer til at  løse sig selv. Fordi det ikke KAN andet, som Tysklands pludselige totale kursskifte osse klart demonsterede. For at have åbne grænser i et moderne mobilt samfund  må der være lukkede grænser  et andet sted, sværere er øvelsen ikke.
Iøvrigt skal jeg gamle historiker minde om, at der ingensteder i Europa i perioden op til 1914 var nogen grænsekontrol, men det var så osse inden det moderne “mis”-informationssamfund og Facebook. Ganske givet derfor!
Om så Danmark iøvrigt tilslutter sig eventuelle EU-kvoter er så lidt lige meget, ihvertfald for den flok migranter, der er i Europa nu. Vi glæder os til at se, hvor mange af dem der lader sig transportere til landene i Østeuropa. Frivilligt altså eller blot med moderat tvang..
Det gode ved den er øjeblikkelige migrant-situation er så, at den hurtigt løser sig selv. På den ene eller den anden måde, med eller uden et fortsat de facto eksisterende EU

2 meninger om “En ren “Goebbels”!”

  1. Meget enig i dine betragtninger… Når jeg tager mig selv i "dårlige" tanker, kan det falde mig ind, at mange af disse veltrænede unge mænd, er trænet i at skulle destabilisere og bekæmpe de demokratiske og kristne værdier, der, efter deres mening og ideologier, besudler den rettænkende tankegang, som de besidder… Men som sagt, "dårlige" tanker, der ikke burde komme frem i denne ulykkelige situation.

  2. Takker, Birger, og man må jo nok sige, at sidste linie i teksten er blevet mere aktuel på blot 24 timer. Det med de nærmest osse i samme tidsrum opståede nationale grænsekontroller gav til gengæld sig selv.Derudover er det da osse fedt at se EU ryste i sin grundvold. Det EU, som venstrefløjen er gået fra at hade og til åbenbart at se som frelser uden at jeg kan se, at der er nogen forskel på EU dengang og nu.

    Og jo, det her er en uendeligt ulykkelig situation men helt bestemt for dem, der IKKE er her. Ikke mindst fordi Facebook-generationens fokus kun kan være et sted af gangen. Hvad er der for eksempel af udvikling i de tusinder omkring kanal-tunnellen i Frankrig, der jo vil til England.
    Dem tilbage i lejrene behøver vi ikke engang overveje at tænke på, dem er der iøvrigt heller ikke andet end trælse TV-billeder i. .Hellere hilse på en af de pæne unge mænd og pudse vores glorie indtil vores fokus om nogle dage alligevel er et helt andet sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.