Vi har desværre årsafslutning i dag..

i vores lille virksomhed, så vi ligger vandret for at samle dokumentation til den strenge revisor Anders for, at han måske godkender vores regnskab.
Eller har vi naturligvis åbent som sædvanligt

5 meninger om “Vi har desværre årsafslutning i dag..”

 1. Jeg har altid haft brugte biler. Ikke at det er noget resultat af velovervejede cost/benefit analyser, snarere en indgroet modvilje imod at have 250.000 plus stående i garagen uden at gøre andet end at falde i værdi. Det skal så siges, at mit kørselsbehov er ekstremt lille, idet jeg arbejder mest enten hjemme eller i udlandet. Man kan vel reducere det til konens tur til Superbrugsen og datterens halvtilfældige rendezvous' med gamle klassekammerater. Alt i alt er det vel under 10.000 km om året.
  Det har så til gengæld forsynet mig med en naivisme af oceaniske dimensioner: jeg tror faktisk, at det er god økonomi at eje en Citroen Xantia fra 1999. Hvis jeg prøvede (hvilket jeg ikke gør, se ovenfor) at sammenligne de akkumulerede mekanikerregninger, vil enhver, med blot den mindste smule økonomisk indsigt, fortælle mig, at jeg smider penge ned i et sort hul. Hvorfor så?
  Indtil nu har det været en blanding af førnævnte naivisme plus en god del optimisme: nu spenderede jeg jo xx.xxxx kr sidste år, så mon der ikke går et stykke tid…..?
  Jeg har naturligvis koncentreret mig om bilens almene tilstand, d.v.s rustforekomster og almindelige sliddele.
  Det var dog ikke det, der dræbte den.
  Næ, det var en uskyldig airbaglampe, som kan finde på at blinke (fuldstændig umotiveret). Alt andet på bilen kan være i orden, men hvis denne lampe blinker, kan den ikke synes. Det mærkelige er, at der rent faktisk ikke er nogen fejl på airbagsystemet, kun på lampen (eller det kredsløb den tilhører).
  Mekanikeren har givet op. Jeg må indse, at jeg står med en bil, som er 100% i orden (mekanisk), men et eller andet i et kredsløb har besluttet sig til at blinke en lampe.
  Skal man så aldrig købe en brugt bil? Naturligvis, bare den er fra før 1985
  Er det kun mig, der hader elektronik? (og biler).

  P.S. Dette er naturligvis kun skrevet for at udfylde det enorme hul efter PM, som har travlt med revisorerne.

 2. Franske biler og svigtende elektronik er jo ikke et ukendt fænomen… En kollega havde en Peugeot der rullede bagvinduet ned når han aktiverede centrallåsen, og ifølge min egen statistik er hver anden bil man møder på vejen med kun én virkende forlygte en fransk bil 🙂

 3. Men iøvrigt er regnskabet nu under forhåbentlig godkendelse, så det lysner.
  Og derudover har en anden læser henvendt sig med den ligeså forhåbentlige løsning på dit bilproblem. Han kontakter dig, så lad lige være med at skrotte skramlet helt endnu..

 4. Jeg takker mange gange for den venlige deltagelse ved begravelsen. Desværre vågnede liget op fra kisten. Det krævede såmænd bare en ny CPU (sic!!) og en ratkranstingest, som skulle passe til. Jeg har ikke regningen endnu, men jeg tror, at jeg må sende både konen (!) og datteren på arbejde i den lokale Hooter's og håbe på rigelige drikkepenge.
  Why don't someone fucking shoot the poor bastard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *