Så er al snak om sommerferie ovre for i år

og erstattet af den sædvanlige målbevidste og utæmmelige energi hos denne både ydmyge med rette beskedne skribent. Sommeren har budt på betydelige fornøjelser og uforglemmelige oplevelser både her og hisset, som jeg vil mindes indtil den dag demensen måtte æde minderne om dem. Nå, dette sidste ser heldigvis ud til at have ganske lange udsigter, konstant intellektuelt-udsat og -stimuleret, som jeg jo konstant er, af min smukke og energiske unge frue. Ingen muligheder for at falde hen i begyndende alderdoms-sløvsind her! Godt hun ganske tit er ude ved sin hest så jeg kan nå at falde lidt hen..

Nå, at der så osse er lidt rigeligt logistik-udfordringer allerede i dag er så blot hyggeligt. Vi skal pakke en stationcarfuld isenkram til en god gammel ven på en vejlensisk højskole og så¨er vi på trods af ihærdig indsats oppe på byens største læreanstalt gennem hele ferien heller ikke helt færdige endnu.
Nå ja, på med vanterne og så kan jeg jo osse imens  spille lidt på vores relativt nyligt indkøbte Klipsch Cornwall, der faktisk ganske behørigt lydmæssigt imponerede køberen af det dyreste sæt højttalere, vi nogensinde har solgt.
Det ER nu faktisk osse overraskende godt, denne kiksede kombination af en alt for stor basenhed og et alt for bittelille mellemtonehorn med en ganske snoldet driver og et endnu mere beskeden diskantditto. Ja, nærmest fornuftsstridigt fremragende, måske jeg lige skulle teste dem på fruen inden jeg flyver for højt op..
Hendes inappellable lyd-dom har tit og iøvrigt  usvigeligt korrekt været som en spand iskold vand ned over selv-fedmens drengede begejstring

SIDSTE NYT: Den begejstrede ejer af det ubetinget bedste integrerede  JBL M2-monitorsystem købte faktisk Klipsch Cornwall-erne, så de må squ have været gode-det var de iøvrigt osse. Nu må der vist snart være tid til at installere vores trofast-ventende originale Klipschorn et eller andet godt sted i huset.
Med fare for naturligvis at osse disse hurtigt forlader matriklen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *