Den totalitære inklusion og det frie ord

Nu er det vist ikke nogen hemmelighed, at Hollywood er ved at løbe tør for skurke. Og det er jo naturligvis paradoksalt, hvor netop skurke formerer sig med en fart som de kolossale mængder båd-indvandrere til EU-paradiset 8 idet vi vi går ud fra, at RIGTIGE akutte og værdige flygtninge som jøderne 8 der jo ellers dengang var de relativt mere velstående såkaldte “ashkeNAZI”-jøder-afgjort et af historien mest syge navnesammenfald)  efter 2. verdenskrig ikke har midler til at betale for turen. For når man ingen mulighed har for at få nogetsomhelst med eller tid til at realisere værdier (og iøvrigt rutinemæssigt historisk set er blevet plyndret for smykker, ja selv guld-tandplomber), så kommer man aldrig som akut flygtning nogen steder. Anderledes med dem, der kan betale og hvis man ikke behandler den kolossale strøm af indvandrere som det de er, nemlig IKKE FLYGTNINGE ja så fatter man ingenting. Desværre er der rigelige historiske belæg for, at ingen fatter noget, før solen alligevel er gået ned, og allermindst af alle den såkaldte “vestlige intelligens” i deres selvfede ukritiske “ego-humanisme” De bor jo naturligvis aldrig områder, hvor de nyligste velfærds-indvandrere bor, så de kan naturligvis sige stupiditeter, som de vil.

Nå, der er jo altid håb om forbedring, eller er der? Når NATO-bossen Anders Fogh nu endeligt indrømmer, at man vistnok svigtede civilbefolkningen i Libyen, Afghanistan og Irak med de håbløse krigeriske interventioner, så er det måske lige sent og ligegyldigt nok. Enhver idiot (incl. denne skribent, der råbte højt og længe dengang inden interventionen i Libyen, som vel var den allermest håbløse) kunne ellers se det. Med undtagelse af NATO-generalsekretæren altså og muligvis osse et par andre. “Military Intelligence” er altså noget mærkeligt noget, det har da tydeligvis intet at gøre med almindelig intelligens.

Tilbage til skurkene. De første, der faldt i den gryende politiske korrektheds navn var vel indianerne, som selv filminstruktøren salig John Ford, ellers en af dem, der havde nedlagt allerflest rødhuder, jo gav oprejsning i en af sine senere film, “Cheyenne Autumn” Nå, men Hollywood tyggede sig så senere igennem en farverig blanding af skurkagtige  niggere, skævøjede “Gooks” og spaghettier og sortsmudskere af forskellig mellemamerikansk og jamaicansk herkomst. Foruden de efter starten på den kolde krig altid til rådighed stående russere. Ja, sågar muslimske terrorister kunne man i flere årtier (måske med inspiration fra den osse i nutiden racisme-anklagede belgiske Tintin-tegner Hergé og hans “burnus-klædte”) benytte i film.

Nå, det er vistnok anderledes nu. det er jo måske lige før, at man ikke engang kan “skurkagtiggøre” verdens måske værste tyranni, Nordkorea længere. Nå, vi har heldigvis russerne tilbage igen i den vante og klassiske skurkerolle, selv om det russiske kleptokrati vel ikke adskiller sig fra andre lignende i nærområdet, tag for eksempel ja vel ALLE de tidligere sovjet-republikker. Fro denne skribent er EU`s valg af Ukraine som demokratiets sidste bolværk mod den storrussiske imperialisme således noget arbitrært valgt. Man kunne med ca. samme ret eller uret have valgt Ruslands side i konflikten , vi er vist tilbage i Foghs beslutning om at udradere Moammar Gaddafi for fredens skyld i ren utilsløret stupiditet. Man støtter blindt korruption og kleptokrati  i verdensklasse i Ukraine, et land, der ALDRIG NOGENSINDE har været et selvstændigt land før tilfældigheder skabte denne håbløse stats-konstruktion.

Og så er russerne ikke engang de største skurke, selv om de bestemt er skurkagtige nok og gerne plaffer en enkelt rigeligt åbenmundet journalist her og der. Ord og billeder og tegninger er jo noget farligt noget, både blandt helte og skurke og i modsætning til vold og mord, så er der ingen mulighed for efterfølgende at udstå  sin straf, som skabelsen af Ukraine en absolut “first” i verdenshistorien.

Nå, men hvem skal osse bruge udenrigske skurke, når de findes iblandt os. Ikke at de mener det selv i deres “alt-inklusive ejegodhed”, naturligvis ikke, dertil er deres motiver for ædle. Vi skal bare allesammen være uendeligt forstående og flinke og allermindst overfor de allerværste, for så går det nok over igen.
I den forløbne uge var det danske danske hifi-site hifi4all udsat for et langvarigt hacker-angreb. Nu er det i sig selv fuldstændigt ligegyldigt, om det er der eller ej, men alligevel var der visse interessante reaktioner, på et andet forum , ganske vist. Ikke unaturligt, da hifi4all jo altså lå ned, hacket helt i smadder.
Og så er vi på denne den danske friheds dag tilbage i den selvfede korrektheds suppedas.Man diskuterede naturligvis, rimeligheden af (!!?) af og hvem det nu var blandt talrige forsmåede mimoser blandt de ekskluderede fra hifi4all, der nu havde “nedlagt” siden For i en kommentar på Nerds faldt denne bemærkning, der måske kan forekomme uskyldig nok. Altså hvis man naturligvis ikke fatter den nødvendige konsekvens af synspunktet..:cit Dennis Jakobsen:

“Hvad er sandsynligheden for, at man har trådt en pc-nørd som samtidigt også er villig til at blive kriminel så hård over tæerne at en handling som denne (altså det ødelæggende hacker-angreb) bliver ført ud i livet. Nok ikke særlig høj, men sandsynligheden bliver formegentlig større og større hver gang man reducerer eller ekskluderer folk” cit. slut (vi skal lige nævne, at der er ikke er rettet talrige sproglige fejl, autenticitet fremfor alt!)

Og hvad har det her citat så at gøre med alskens skurkagtighed? Ingenting og alting! Hele essensen i dagens citat er vel, at man ved kærligt at inkludere det totalt uacceptable (og altså undgå at smide folk ud af fora og givetvis alt muligt andet osse)  og forstå det uforståelige vil kunne undgå, at noget dårligt (som altså dette hackerangreb) sker.
Og SÅ er vi altså virkeligt langt ude i den uforståelige og uacceptable tolerances navn. Og langt langt ude i den “totalitære inklusion” hvor der ikke engang længere kan være TALE om skurke..

.

Her tænker du på “Den totalitære inklusion og det frie ord”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.