Lidt akut-truende vandskade fra et totalt gennemtæret skjult rør..

og nedbrud på vores hjemmeside har givet lidt sved på panden i de seneste dage. Begge dele skulle dog nu være helt klarede og stor tak herfra til den uforlignelige 1.generationsindvandrer Jola for forrygende effektivt arbejde i forbindelse med hjemmesiden. Og jo osse til gamle Olaf, der rykkede ud omgående til vores vand-truede hus. Der er få ting så stressende som dryppende rør i en gulv-gennemføring midt i huset for denne ellers ikke voldsomt let-stressede skribent.

Nå, det gik så alligevel altsammen, og det giver os jo tid til at glæde os lidt over, at firmaets nylige relative likviditetsmæssige armod fremkaldt af overvældende ordretilgang er afløst af relativ velstand. Det er jo altid sjovere at betragte bankens kontoudtog, når man har afholdt alle udgifterne og så bare venter på de forhåbentligt nærtfølgende indtægter. Det er den leg, der hedder at se “store røde tal blive til endnu større sorte tal” Den bliver man altså aldrig helt træt af.

Anderledes træt klan man til gengæld blive af at se de pudsige krampetrækninger fra en vis Morten på Nerds.dk. Først vil han delagtiggøre alle i sine langt fremskredne planer om nye store PA-agtige hornsystemer. Nå, så vil han så pludselig ikke det alligevel, men vil sælge det hele. Nå, så vil han så i stedet gerne noget bevidstløst promovere (bevidstløst mest fordi han hverken har set eller hørt produktet og så er det jo ikke videre bevidst eller..?) en lettere forvokset fransk alt-i-et ghettoblasterlignende aktiv højttaler som Verdens ottende vidunder.

Nå, hysteriet omkring dette ubegribeligt højteknologiske trendsættende superprodukt med frekvensgang til ikke ubetydeligt imponerende 18 Hz  dør så ud efterhånden og så er vi tilbage i, at vor ven Morten skal i gang med at lave kolossalt store elektronisk-delefiltrerede og -kompenserede subwoofere. Og så kører diskussionen igen-igen med laaange indlæg om ikke noget videre. Samtidigt med at spørgsmålet om, hvad han dog skal med de megaskrumlede subber den dag det trendsættende og banebrydende franske Devialet “blaster-produkt” lander. Produktet, der beskrives som på højede med hifi til ti gange prisen (Og hvorfor dog ikke bare skrive 100 gange bedre  i reklamematerialet, nu man var i gang, ..?)

Ingen stiller dog dette ellers meget indlysende spørgsmål, men ikke dette mest skyldes, at samme Morten er en noget kantet person for at udtrykke det lidt mildt og for nu ikke at spolere den sidste julefred. Andre ord ville ellers let være mere passende. Han inviterer tit og gerne til meningsudvekslinger, men tydeligvis mest på skrømt, For selv om han mange gange i disse tråde fortæller, hvor overarbejdet han er og hvor lidt søvn, han får, så er indlæggene både alenlange og konfrontatoriske og provokerende. Vel i virkeligheden en provokation i sig selv fra dette evige reneæssance-overskudsmenneske
Nå, det er Morten vel i sin gode ret til, for som han vel i virkeligheden ubeskedent skrev, så “er jeg (altså HAN) han  helt ekstremt god til sætte mig ind i de ting, der interesserer mig” ” Og tilsvarende langsom til de uinteressante, hvem der dog bare havde det sådan misunde misunde..! For denne  drejer det sig mere prosaisk om ikke at interessere mig alt for meget for det, som jeg ingen evner har for..

Om hans noget oppustede selv-vurdering passer, aner jeg ingenting om, men HVIS den gjorde, så var der vel i virkeligheden overhovedet ingen grund til at spilde sin (altså her HANS) på at fiske efter og efterfølgende besvare ligegyldige indlæg fra almindelige anonyme og tilfældigt uuddannede danske netfjolser? En så strålende og ekspansiv begavelse som Morten burde vel i stedet “sparre” med verdens allerbedste på området og lynhurtigt aflure dem deres hemmeligheder?.Store kapaciteter burde vel søge mage selv om han vel kan forekomme en vel farlig rival at lukke ind i de største hemmeligheders dybeste lønkamre? Det forekommer noget absurd at spilde sin tid blandt tiulfældige anonyme fjolser, næsten  som hvis en ungdommelig Brad Pitt gik på en afdanket havneluder-bar (billedligt talt altså for forståelsens skyld), afgjort spild af egen kolossal evne. Som jo blot næres af  Mortens ditto kolossal indlæringsevne oventi,, skræmmende!

Hm., denne skribent tilhører tydeligvis ikke denne intelligens-priviligerede gruppe, siden han så hjernedødt sidder sidder og glor på de intenst ubehagelige indlæg, som denne Morten altid er leveringsklar i. Og totalt uden humorens formildende smøring..Deri ligner han måske mere denne skribent end egentligt godt er
Nå, det ender alligevel altid i den rene “hat og briller”,for Morten på ca. samme måde, som da han vist for første og eneste gang havde besøg af en lokal hifiklub. En eller anden må have sagt et eller andet, der kunne beklikke Mortens alvidenhed, Der skal ikke meget til for at opnå denne reaktion, måske mindre end ingenting kan gøre det  man kommer uvilkårligt til at tænke på en selvantændende klud med acetone, der bare futter af fordi den kan!,Eller en ny-landet armeret hornmine på en rullende fiskekuttters dæk- BANG!!

Nå, meget kan vel forklares af almindelig kedsomhed og andre overspringshandlinger på denne årstid. Det er blot noget værre, når det strækker sig over mange år. Se nu blot denne småtskårne skribent..! Måske derfor jeg selv “tænder” på det her pladder
Nå ellers skal der herfra lyde de allervarmeste nytårsønsker til alle jer derude.
WE WILL BE BACK!

5 meninger om “Lidt akut-truende vandskade fra et totalt gennemtæret skjult rør..”

 1. Nå, tråden gik sin ikke videre vanskeligt forudsigelige vanvidsgang, der endte i "nu går jeg , I er dumme allesammen" som så mange gange før med manden.
  Derudover er det så enten tragisk eller komisk, at hans afskedssalut ellers bebudede, at hans helt Tony ellers lige havde fortalt ham alle de okkulte hemmeligheder omkring af subwoofere. Og dem ville han jo så ikke fortælle æv-bæv
  Eller ak-ak

 2. Ja for Tony og MortenB er de eneste i verden der kender til korrektion med og placering af subwoofer(e)
  Så det er rigtig æv at kongen blev tøsefornærmet og smuttede.
  Sikke en viden hele Danmark kunne ha fået gennem Nerds.dk, men den må vi undvære 😀

 3. Men mon ikke MortenB finder hen på Hifi4all og starter lignende historie op 😀
  Et eller andet sted skal hans verdensviden vel bringes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.