Hvad ved vi om en mega-bunke tilbehør til action-kameraer?

Svaret til spørgsmålet i overskriften er naturligvis det såre prosaiske:”Ikke alverden, men forhåbentligt nok!” Det er helt sikkert derfor, at denne højt værdsatte og gode, gamle kunde overgiver ordren til os. Fordi vi nemlig godt gider sidde og “fedte” lidt her fra morgenstunden med et herligt sammensurium at stort og småt, i denne ordre på flere sider, der skal samles fra en hel bunke forskellige kilder. Og det helst hurtigt..

Når man som denne institution indenfor uddannelses-udvikling beskæftiger sig med teknikkens mere bizarre udkantsområder, er der altid et betydeligt element af udfordringer i det for alle leverandører. Vi vil vælge at tro og håbe, at det er derfor VI får opgaverne. Fordi vi altid elsker at gå udenfor de slagne og fortrampede veje. OG både gider de små og de store ting…
 Faktisk ret hyggeligt at sidde og “små-fedte” her fra morgenstunden, og glæden ved at skulle aflevere det pr. sædvanligt cykelbud er betydelig. De er nemlig så forfærdeligt flinke deroppe på “Bjerget” Nå, men derudover er der så meget, at vi faktisk ikke behøver lave mere i dag, altid stimulerende at vide. For så går alting efterfølgende så uendeligt meget lettere..Ligesom man får alle de attraktive tilbud, når man allerede HAR en kæreste..Ellers får man intet..!

Nå, for lede, så kom der nogle helpaller ATC, vi må vist ufortøvet gå i gang med at få dem ind fra regnen. Vi vender tilbage senere i dag med dagens egentlige emne, som var (manglen på) “hifi-etikette. Det, med at man til evig tid mener frit og gratis  at kunne kontakte alle, der nogensinde i deres liv har haft berøring med et hifi-produkt. Uanset om både firmaet og  manden er ophørt eller forlængst har skiftet branche.

5 meninger om “Hvad ved vi om en mega-bunke tilbehør til action-kameraer?”

  1. Ja, det er du ikke ene om, men jeg har set at Poul har fået for vane at skrive kort på en tilfældig hektisk mandag og love bod og bedring senere på ugen – og det sker så ikke 🙂 Vi må håbe på fin nedfaldsfrugt på næste mandag

  2. Rolig nu. Poul skal nok komme tilbage, når han nu lige får lov til at sunde sig over den kendis effekt hans deltagelse i den kulørte presse har afstedkommet her på det sidste. HiFi interessen lider i disse dage selvsamme dødskamp som det lukningstruede Underholdningsorkester, på det licensfinansierede DR, hvor netop man plejer Public Service, ved at afholde diverse blegnede kendisser og flertallige studieværter med ligegyldig ævl og kævl for at holde radioen mere kedelig end højest nødvendig. En af få værter som gør en forskel på den fede måde, Madsen, derimod bliver rundbarberet i tid og bedste sendetid, da det kan blive for interessant, sørgeligt.

    Mvh
    Birger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *