(Knapt så) vigtig serviceinformation

Så er besøgsartiklen fra Lyd og Billede i vores lille ydmyge virksomhed sandelig osse tilgængelig på nettet på dansk.
ttp://www.lydogbillede.dk/nyheter/hjemmebiograf/prof-grej-i-hjemmeanlaegget/Og det er næsten utroligt, at noget så relativt ubetydeligt kan forekomme så vigtigt, når det nu tilfældigvis er én selv, der får besøget. Derudover giver det et ganske loyalt portræt af et ikke helt tilfældigt hifi-tossehoved, for nok er denne skribent ydmyg, men ikke SÅ ydmyg..
At der faktisk er nogen, der læser den slags på Lyd opg Billede, illustreres bedst af, at der for tiden på nerds.dk kører en tråd om rimeligheden og fornuften  af denne skribents udtalelser i besøgsartiklen. Fra vores kælder-position her skal vi nu gerne opfordre til, at folk kikker forbi og ikke mindst da for at høre ved selvsyn/-hør, hvor lidt der skal investeres i den professionelle verdens overflod for langt at overgå kvaliteten i den hysterisk pris-opskruede hifi-verden…

I denne uge venter der forhåbentligt en smule mere fred i vores virksomhed og (hvad der er imødeset med ca. samme forventning) en top-shinet nyere Mercedes E320 stationcar i fængende skinnende “bille-metallisk” grøn, der efter planen ankommer i morgen tirsdag. Der er jo ikke meget, der er så skidt, at det ikke er godt for et eller andet, inklusive påkørsler uden personskader, men ligefrem billig bliver oplevelsen selvfølgeligt ikke. Langt fra!

Ellers er denne skribent blevet lokket med på hifi-messe i København i den nærmere fremtid af en kær gammel ven. Hu hej, det er jo faktisk i den allernærmeste fremtid..! Det bliver skidesjovt at møde vores fælles gamle chef og gode gamle ven største læremester, Claus Bülow. Der ialtfald har lært denne skribent mere end nogen anden har omkring denne branche på især godt da.. De mørkere bagsider har jeg lært mig selv som det åbenbare triste “kældermenneske”, som jeg er.
Blandt de tristeste og morbide og nærmest branche-selvmorderiske  manifestationer af galskab i nutidens hifibranche er naturligvis alt kabel-hysteriet og det almindelige tweakeri, der kan opfylde alle ledige vågne timer hos alt for forfærdeligt mange. Tid, der kunne være blevet brugt uendelkigt meget bedre ved at høre bare en enktl plade. Ikke LYTTE, nej HØRE!

I den retning skal vi inden vi selv går i gang med at tweake (ingen er vel helt fejlfris) vores nye JBL 4894-system her i kælderen (læs: skifte stikforbindelserne i det 8-polede speakonchassisstik til vores normale standard, så de overhovedet kan SIGE NOGET!), så skal vi lige citere fra pinkfishmedia. I modsætning til de dabnske siges der ganske ofte fornuftige ting derovre uden at det dog ligefrem sker dagligt.

Ikke desto mindre kikker denne skribent ofte derover i det desværre for tit forgæves håb om at se et typisk bidrag for “hifi-konformismens” absolutte modpol OG om muligt mere absolutte (!?) aforismiske mester, “canadiske “Louballoo” Indlæg fra ham er sjældent mere end en linie men indholdsmættede som andre side-op og side-ned ævl aldrig når. Det er simpelthen toppen:

I dag er han der heldigvis igen med et passende svar på et iøvrigt glimrende spørgsmål som denne skribent (der jo kender de faktiske og praktiske forhold i kabelproduktionsindustrien) så ofte både har tænkt og formuleret. Spørgsmålet lyder:
“Where does speaker cable come from?”
Lou giver efter forskellige forvrøvlede og tilstræbt sygeligt umorsomme kommentarer det triste svar:
“Speaker cables come from the place where our hobby has gone to die”
Amen, Lou, du min helt!

6 meninger om “(Knapt så) vigtig serviceinformation”

 1. @skinnende "bille-metallisk" grøn

  Hvordan ser det ud ? Jeg har ikke helt fantasien til at forestille mig den farve 😉
  Lidt sjovt, at du vover dig ind i løvens hule på udstillingen i KBN.
  Er spændt på hvad du får ud af det

 2. Ja, se det ved jeg ikke, har nemlig aldrig set den tyske racer-automobil andet end på billeder.
  Nu er jeg jo ganske stor og min følgesvend er både større, yngre og bidskere, så mon ikke vi undgør egentlig fysisk overlast hehe? Et hyggeligt og godt grin forhåbentligt krydret med et par spændende indtryk af stedvis fornuftig fornuftig lyd er nok det, jeg håber på.
  Det, og så naturligvis gensynet med gamle venner blandt udstillerne og hvem ved ellers hvem og hvad og hvor..?

 3. Det er en go artikel der, Poul. Du får jo sagt det du har sagt tidligere, her bare ultrakort. Det er forfriskende, men jeg kan nu godt li når du lammetæsker de dummeste, læs de som tror sig som de klogeste. Den er nok flot den mercer i den nærmest british recinggreen med metallic effekt. Det er nok godt at være i din branche, hvis man altså er dygtig.. 🙂

 4. Takker, Steen, så har al min pædagogik overfor dig fra efterhånden meget gamle dage alligevel ikke været helt forgæves hehe.
  Kik snart forbi til lidt sladder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *