Vigtig serviceinformation!

Nu er der næppe mange, der efter sidste mandags heftige reklamekampagne for bladet Lyd og Billede ikke forlængst har købt det, men alligevel: For de få, der ikke måtte have gjort det, så kan man nu læse det uhyre spændende virksomhedsbesøg på nettet, hvis man altså kan norsk:
http://www.lydogbilde.no/nyheter/proff-utstyr-i-hjemmestudio
Det forlyder ganske vist, at artiklen i løbet af en uge eller 2 osse vil foreligge på andre skandinaviske sprog, men indtil da må den fattigere del af de hifiinteresserede altså stave sig igennem her.
Spændende læsning, tjah, her må enhver vel være dommer..

8 meninger om “Vigtig serviceinformation!”

 1. Nu forstår jeg bedre din pludselige interresse for Lyd&billede.dk/no 😉
  Du ved vel godt at dine JBL produkter har en meget lav WAF faktor
  Bortset fra det så lyder et JBL hornsystem som det på siden jo godt og realistisk, jeg har jo hørt det oppe hos dig.
  Men jeg er nok mere til de store ATC systemer, det er sgu kram 🙂

 2. Ja, der er jo ikke meget mere spændende ting i verden end én selv hehe
  Hm., du siger noget, det der med WAF, måske derfor min kone nogenlunde samtidigt med anskaffelsen af større højttalere er mere og mere tid ude ved sin hest.
  Verden er iøvrigt lille, havde besøg fra det sydjydske i fredags af nogen, der kendte dig vist endda meget godt,.

 3. Hæ og jeg troede at det var en eller anden norsk tosse der stolt vidste sit av system i kælderen frem, der var basis for den lange række svar i sidste uge. Men Poul, dit foto-gen klæder dit udmærkede setup i kælderen 😉 virkeligheds tro!

 4. Til flemming: Stolt og stolt er måske så meget sagt, men tosset, jo! Selv om der faktisk findes en lignende tosse(eller måske ligefrem flere) i Norge, kunne jeg se på Heritage ForumDet er måske denne erkendelse, der medfører placeringen i kælderregionen
  PS Iøvrigt er det blevet en del bedre siden du var her senest endda uden brug af eksotiske kabler eller små mirakuløse Shakti-sten eller små poser med sand og jernfilspåner som ujordisk "jord"

 5. Det lyder spændende og det helt med kabler i normal konfiguration som tiltænkt fra vel NKT af 🙂

  Det store horn spiller utroligt fri for hårdhed formodentlig godt hjulpet af den phenol (membran) driver der trækker læsset.

  Det var da den performance der bla. sporede undertegnet ind på de lidt større mellemtone horn 😉

  Og nu ser jeg at du også har fået 18'erne i spil så det må sgu' rykke nu. Må forbi til et lyt og lidt hifi snak når tid gives!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *