Lake LM26

I disse dage pågår der et spændende eksperiment, idet vi er ved at afprøve et ambitiøst speakermanagement-system, der hedder Lake. Det har desværre så osse i processen vist sig visse fundamentale vanskeligheder ved overhovedet at finde ud af, hvordan man programmerer visse kritiske parametre (f. eks hvordan i alverden man finder shelving eq-funktionen, ret nødvendig for constant directivity horn som bekendt), så indtil videre står det mest og ser dumt ud. Det er ellers ikke, fordi vi ikke har vores bedste mand på opgaven, det er blot ganske usædvanligt svært at få denne pudsige hybrid mellem en computer og en stand-alone dims til at makke ret.

Nu er der naturligvis ikke noget usædvanligt i, at software og hardware integreres, integrationen er blot i dette produkt valgt noget arbitrært lyder den foreløbige dom herfra. Noget anderledes end vores egne betjeningsmæssigt noget anderledes antikverede BSS 366T. Således er der adgang til en del af programmeringen på forpladen men så vidt det vides (for så vidt intet altså rigtigt vides, og da ihvertfald ikke af os, ellers ville det vel virke..) langtfra det hele. Som altså er blevet det foreløbige resultat efter adskillige timers intensivt tasteri. Der kommer mere hvis vi altså nogensinde finder ud af mere, produktet ser ellers ret “cutting edge”-spændende ud og burde lyde godt. Når der altså måske engang kommer lyd..

Ellers skal vi huske at glæde os over starten på skoleåret, der allerede har medført de første fine ordrer i dag, og det skal vi huske at glæde os over, selv om arbejdet jo nemt kan komme noget i vejen for de videre studier udi Lake-mysterierne. Bare det snart var aften..
NAT er det så tilsyneladende allerede blevet blandt de få og små og stadigt færre danske hififorhandlere. Tydeligvis ikke alle, mest hos de mere naivt-godtroende som stakkels Amfora-Troels i Lemvig og nu osse en vis Thomas fra firma Holm i København. Der nok er en slags ingeniør og dermed vant til, at der er en smule logik i tingene. Som for eksempel at når en person siger, han vil købe noget, så mener han det. Sådan er det så bare ikke altid og i den anledning har Thomas måske lidt ukonventionelt lagt en kundes fornavn ud på nettet som psykisk syg.

Det kan man så mene om, hvad man vil, der er dog ingen grund til at betvivle Thomas`beskrivelse af den ny af overøvrigheden/værgen annullerede handel. Ligeledes er ingen afsløret, da det er aldeles umuligt at finde omtalte “Sonic” nogen steder selv om man skulle kende  kende både efternavn og adresse. Og det gør vi tilfældigvis, da han for efterhånden en del år siden kontaktede denne skribent og ville betale nogen penge forud. For et eller andet, ellers altid godt, blot ikke lige i dette tilfælde  Samtalen stoppede dog straks, da det allerede dengang var indlysende for denne skribent  selv pr skrattende mobiltelefon, at fyren var mere end middel-behandlingskrævende. Ikke en skurk, ikke blot det allermindste blot en totalt lallende psykisk ustabil fantast. Med eller uden sikkert indbildt kræftsygdom, helt rask er staklen tydeligvis ikke.

Til gengæld har vi så osse kun ganske beskeden respekt for den almindelige sunde dømmekraft for dem, der har HANDLET med ham for ganske langt over 100.000,- Altså ikke ialt, HVER af dem og i en stadig strøm, så selv denne skribent har kunnet sidde og more sig over forløbet med Amfora-troels og hans Klipsch Cornwall og BFA Tulip, Hartvig m.m. Altsammen “solgt” til staklen “Sonic” med absolut garanti for næsten “straks-retur” af uendeligt specielt-hjemtagne varer, hurra!. Måske ikke din stolteste stund, Troels i almindelig forretning-fornuft eller måske i virkeligheden heller ikke i almindelig menneskelig MORAL. Eller bare himmelråbende smådesperat-naivt, og da vi kender lidt til dig, vil vi vælge det sidste som “default”

Nå, men nu burde dette ellers både tydelige og gennemskuelige og uendeligt forudsigelige fortsatte “amok-køberi” fra staklen “Sonic” så vel kunne være forbi. Vi har svært ved ikke at give dele eller måske det meste af skylden for Sonics årelange  sygelige totalt ufinansierede  hifi-fantasikøb i hundredetusind vis af kroners-klassen   til dem, der har handlet med denne tydeligvis rablende person. Der i al den tid, jeg har kikket fora, vel snart i et årti,  har haft så indlysende medicineringsproblemer, at det burde kunne spottes af enhver forhandler. De gange, manden kar skrevet total-volapyk i lange baner burde vel have advaret selv den mest salgsivrige forhandler.
Nå, nu er han jo så måske i denne syge hobby ikke engang den sygeste uden at det dog ligefrem gør ham mere rask…  .

5 meninger om “Lake LM26”

  1. Jeg opgav selv for mange år siden at følge med i, hvem der var det seneste offer for Sonics kærlighed. Som sagt, forhandlere burde følge en smule med i den her slags "selv-udlevering" så kender de da kunden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *