Kommende status MED VIGTIG UPDATE!

så er vi atter ved at nærme os afslutningen på vores regnskabsår, og umiddelbart foran denne skribent ligger der bunker af ting, som der skal ordnes. Det er jo den særdeles glædelige bivirkning ved at arbejde i en travl virksomhed, hvor der konstant mangler et eller andet i, at man kan blive helt færdig med en levering. Ikke nødvendigvis fordi vi er langsomme (selv om det vel kan hænde uden at det dog vist er reglen), men fordi der er så mange projekter undervejs i systemet hele tiden.
Tilmed er vi ikke engang helt færdige med tilbudsgivningen/ordrebekræftelsen for firmaets for tiden største projekt i hundredetusindvis af kroners-klassen, så jeg tror det vil være klogt ufortøvet at gå videre med det.
Over and out, tastaturet kalder!

Og så har vi den store glæde og udsøgte fornøjelse at meddele, at vores projektforslag nævnt ovenfor, straks blev accepteret. Vi slutter således finansåret med firmaets største enkeltstående ordre i ganske mange år, og det er jo da ganske fornøjeligt. Jeg tror jeg ganske stilfærdigt vil forsøge min egen version af den fra “Deadliest Catch” så kendte “Crab Dance”, der for særligt legitimerede kendere jo er den obligate glædesdans udført af forskellige kaptajner, når kvoten af krabber er opfyldt.
Heja, kaptajn Johnatan Hillstrand, giv den gas, din tro følgesvend er med dig! Hop-hop, spjætte-spjætte!

2 meninger om “Kommende status MED VIGTIG UPDATE!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *