Vi står fast (hvis det er muligt)!

Med atter en gentagelse af det udødelige motto for skæmtsomme Storm P.´s afholdsloge “Det tunge Kors” starter vi dagens ultrakorte tekst. Dette skyldes for det første en betydelig angst for at “falde i truget” og kommentere på de seneste forrykte ytringer fra hifi-okkultismens for tiden allerhøjeste  ypperstepræst, Peter Steffensen. Værre bliver det simpelthen ikke, ihvertfald ikke endnu, selv om vi næppe kan blot håbe på, at det her pladder fra hifibranchens indtil videre fremmeste båt-horn er andet end et lokalt maksimum ..For som forudsagt uden særlig glæde eller blot stolthed i sidste uge, så er galskaben og hifi-mørket kommet et skridt videre. Og der er hverken ringe eller ringbærere at se..Og det ER altså svært at lade den slags galskab terminalt op-æde den engang så respektable hifi-interesse, som man så længe har delt.

Nå, det får så være lidt endnu. Vi har lidt rigeligt mange halv- og trekvart-færdige projekter lige i dag udover de ganske mange som vi slet ikke har påbegyndt. Og sommerferien nærmer sig jo allerede temmeligt faretruende med sin sirene-sang af lokkende kølige engelske øller.
Måske disse positive tanker kan dulme savnet af dengang, det var før, og man stolt kunne proklamere sin interesse for musik og hifi.
Selv om det godt nok i disse mørke tider forekommer som noget længe siden. Vi må trøste os med lyset udenfor, og det går vel osse endda. Ikke mindst fordi vi igen med betydelig succes har “tweaket” lidt på vores kælderreference-system, JBL 5674 cinema-højttalerne. Utroligt så meget bedre alting hele tiden kan blive blot det er én selv, der roder med det.
Måske jeg er ved at blive en rigtig entusiast, uha da…!

3 meninger om “Vi står fast (hvis det er muligt)!”

  1. "entusiasme, udbredt religiøs tilstand af ekstase. I græsk religion opstod entusiasmen med Dionysoskulten, hvor især kvinder (mænader) i entusiasme dræbte og fortærede dyr. Entusiasme som psykosomatisk fænomen kendes inden for mange religioners mystisk orienterede traditioner, i protestantismen således blandt sværmerne i 1500-t. og i 1700-t.s pietisme.

    I nutiden anvendes ordet om lidenskabelig begejstring."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *