Slutspurten er for alvor ..

sat ind, og dagen byder (lige om aller-straks, faktisk) på gymnasium-byggemøde, og derefter er der dømt arbejde af den mere omfattende og tidkrævende slags i en større idrætshal. Og så er der osse lige en installation af et lydanlæg en kirke mere i det nordlige Østjylland, der skal monteres. Det kan vist godt sige, da de i forrige uge fik et andet tilsvarende i en anden af sognets kirker, huhej, hvor det går.
Foruden alt det andet, som vi har gang i i disse dage, ikke mindst installationen af 32 højttalere med tilsvarende forstærkere i et lokalt prestige-projekt kan give en smule sved på panden her i den uge, hvor årets aktiviteter sædvanligvis “peaker” Og DET passer i år af alle år!
Nå, men næste uge bliver så ren svir, det er godt. Og ikke mindst nødvendigt efterhånden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *