Bekymringer

Det er muligvis et af mid-alderens uundgåelige problemer ikke at have tid til selv livets allermest væsentlige ting. Det er i det hele taget en forbandet epoke af livet ikke mindst derved, at at alt tilsyneladende blot accelererer meningsløst afsted omkring en og man blot selv følger med uden tilsyneladende rigtigt at komme nogen steder alligevel. Som en tur med London-metroens “Circle Line” Det var måske det Shakespeare mente med “Much Ado About Nothing”, han var ihvertfald englænder, så om nogen måtte han vel have haft styr på den slags trivialiteter..

Nå, men tilsyneladende klarede vores lille  kompagni revisor Anders`besøg med sin “revisionistiske tætte-kam” (nå det hedder det muligvis ikke,  men derfor klarede vi det nu alligevel)  Til gengæld har vi så tydeligvis forsømt alt muligt andet imens (og så behøver vi slet ikke ty til kærligheden), nj, vi har heller ikke haft lyd igennem hverken de aldeles frænde- og hjørneløse Klipschorn-højttalere eller vores nye McIntosh MC2200/C29 kombo. ren jammer faktisk.
Derfor må vi i dag bede om forståelse for, at denne plads selv efter sædvanlig standard er noget “tynd”, i dag SKAL der altså lyd på.
Derudover er vi osse en smule svækkede åndeligt af at følge med i den danske hifi-branches selvskabte deroute. For eksempel ER det da noget af en øjenåbner (og især i forbindelse med en nylig debat om alle de mange på forunderligste vis  kvitteringsløse ellers ganske spritnye danske highend-produkter) at se en annonce for en Mcintosh CD-afspiller på hifi4all.
Én ting er, at de mere landlige dele af Jylland er delvist momsfritagede, sådan har det vist altid været. Og så lang tid folk har gået stille med det, så har ingen jo taget særligt anstød af noget, det har vist været accepteret som de lokale sproglige dialekter. Det har jo osse krævet nogen diskretion og et minimum af almindelig sund fornuft at handle på denne delvist skattefrie vis, ellers er det potentielt problematisk. Derfor er det da absolut interessant, når man i sin kedsomhed “klikker” forbi en McIntosh-annonce på hifi4all, hvor der står cit:
“købt i maj 2011 direkte hos den danske importør. Derfor ingen garanti/kvittering” 
Der er altså nogen derude i den mørkere del af Gylland, der ikke helt fatter “spillets regler” Om det så er importøren eller kunden skal vi ikke tage stilling til her i den mere oplyste og ikke mindst skattepligtige  del af Jylland. 

For jo, vi skal betale en forfærdelig masse skat, havde vi blot boet i Herning, så kunne vi måske være sluppet billigere når nu åbenbart andre kan. Hvis de altså kan. Til en start skulle man måske sikre sig lidt andre kunder..
Ham her kunne da måske vise sig at være en af de helt dyre af slagsen.


2 meninger om “Bekymringer”

  1. Tak for din kommentar, lille Kim. Altid interessant at se, med hvor mageløs mangel på præcision du formår at fange substansen i den her pudsige økonomi og i stedet synes at jeg er underlødig. Sig mig, fatter du overhovedet hvad det er jeg skriver, mand? Og takker igen for den gamle traver om, at jeg vist bare ikke har andet at give mig til. Jo, det har jeg, Kim, jeg starter bare tidligt og slutter sent. (Jeg fatter så måske knapt så meget af hvad din arbejdsgiver får for sine penge mens du skriver de her ting om stakkels lille mig..)
    Det værste er så næsten din sidste sætning om ikke at skrive "Gylland" når jeg nu selv bor i Århus. Jo, jeg er da selv en bondeknold. Det er squ derfor, JEG kan skrive det, jeg gør med det, der forhåbentligt for de fleste har en let humoristisk tone mens DU bare pladrer om, at jeg squ ikke skal tro noget når jeg nu bor i Århus selv.
    Humor, Kim, humor er en gave, der er så sørgeligt ulige fordelt. Men så ulige troede jeg godt ikke det kunne blive.

  2. Nå, men nu er McIntosh-annoncen så osse væk, den er nok blevet solgt eller hvad der nu kan være sket. Sjovt tilfælde men naturligvis heldigt for sælger, annoncen havde ellers været der ganske længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *