Slut-spurten..

til årets regnskabsafslutning er netop skudt i gang, da denne uge er den sidste i det gode gamle år. Og jo, godt, DET har det været, selv med jydsk underspillethed kan vi vist godt sige det højt! Det være hermed gjort: HØJT! Og i den anledning skal der lyde kæmpetak til alle jer derude, der har gjort det muligt. Vi vil osse vælge forsigtigt at tro eller i det allermindste  på, at vi undertiden selv en gjort en mindre positiv forskel for jer. Det er jo trods alt det, som alle langvarige kærligheds- og kollegiale kundeforhold baseres på.

Nå, men ellers har det været en uge efterfulgt af en weekend i den absolut travlere ende. Hyggeligt nok og bestemt osse lærerigt, men strengt taget uden at denne skribent overhovedet har fået plantet fødderne på jorden igen. Hvor travlt der har været belyses vel bedst af, at firmaets nyeste investering, en mint McIntosh C29 forforstærker, endnu slet ikke har været tilsluttet nogen balanceret AC-forsyning. Eller ubalanceret for den sags skyld, den står faktisk blot på upassende højkant henne i hjørnet af vores værksted, ikke megen veneration for denne fine klassiske “dame” blot at parkere hende der..

Situationen er nu i al sin enkelthed, at der forestår en umiddelbart vanskeligt løselig opgave i at samle et salgs-setup bestående af vores senest anskaffede komponenter: Et sæt kæmpestore Klipschorn hjørnehøjttalere og en  McIntosh MC2200/C29 combo for/effektforstærker i et rum uden ledige hjørner. Ja, ikke blot er hjørnerne ikke ledige, de er fuldstændigt usynlige, plastret til, som hjørnerne og deres nærmiljø jo er af gigantiske JBL biografhøjttalere.
Problemer kommer tydeligvis i alle mulige forskellige størrelser. Det største problem, som man HAR, er jo altid det største problem, der ER (frit efter en af Parkinsons love om, hvordan den tid, det tager at udføre et vilkårligt (også ikke-eksisterende) arbejde ekspanderer, indtil det udfylder den tid der er til rådighed)
Det er vist blot menneskelivet i en nøddeskal, den beskriver ihvertfald imed skræmmende nøjagtighed MIT liv..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *