Sol og have og hyggelig selskabelighed er

i disse dage en hård konkurrent for skriblerierne. Og det er arbejdet naturligvis (eller måske snarere HELDIGVIS osse) I dag står den fra lige om lidt på Aarhus Tech, og derefter er det udenbys det meste af dagen. Det betyder så desværre osse, at planerne om at montere de nyligste skud på hifi-demosetuppet her i huset, nemlig endnu et sæt JBL biograf-subwoofere model 4645, osse bliver parallelforskudt en smule. At der er betydelige logistiske udfordringer forbundet med deres anvendelse betyder naturligvis ikke, at man ikke skal forsøge.
Storheden ligger jo dog altid i selve kampen, ikke nødvendigvis i sejren. Som nu osse i dette tilfælde bliver noget svær at vinde, billeder følger…

Derudover skal vi beklage, at der har været fejl på vores mobiltelefon fredag eftermiddag, den er i orden igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *