Ferie, næh nej!

Vi beklager, at vi i de seneste par dage har haft lidt mere end rigeligt travlt med at forsøge at blive ferie-klare. Det er nu ikke så meget for vores egen skyld, dertil er vores lille virksomhed jo alt for altruistisk-indstillet uden nogen tanke for egne vinding eller frihed. Det skulle da lige være “FERIE-frihed”, da vi vil have åbent hele sommeren.  Nej, vi har mere forsøgt at afslutte alskens projekter her og hisset inden de kommende ugers stilstand. Med et vist men ikke totalt held. Sådan er livet vist bare, uforudsigeligt og helt, helt vidunderligt. Ja, man har jo bryllupsdag i den nærmeste fremtid..
Nå, måske der bliver tid til at trille lidt tommelfingre i den forfærdeligt frugtbare have, hvori alskens gevækster “vækster” aldeles ukontrollabelt. Eller i det mindste ukontrolleret, for så vidt som det endnu ikke helt er lykkedes at få permanent kontrol med ukrudts mængde. Minder meget om barndommens evige forgæves kamp for strandslottene i ebbe-vandkanten, der trods de ihærdigste bestræbelser på alskens aflednings-dæmninger og andre afvandings-beskyttelsesforanstaltninger altid forsvand tilbage i det hav, som de var kommet fra.. Som vi jo allesammen gør engang, men forhåbentligt først engang efter ferien naturligvis.

Nå, vi får se hvordan det altsammen går med det meterhøje skvalderkål derude i vores forskrækkeligt store have  når det øvrige Danmark indleder ferien i den nærmeste tid. Om ikke andet får vi da måske tid til endeligt at få planlagt en stor personlig og firmamæssig festlighed, som helt urimeligt er blevet udskudt alt, alt for længe.
Glæd jer, det gør vi!

Her tænker du på “Ferie, næh nej!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *