Hvad med et perfekt nybygget kolonihavehus og dertil hørende “idyllerisk” have?

Så er det endeligt blevet besluttet at sætte fruens helt personlige oprindelige fristed til salg. Det drjer sig om en bjælkehytte plus dertil hørende kolonihave i den (desværre for det fortsatte ejerskab her) forfærdeligt nærliggende Haveforeningen Enghaven.
Det har været en svær men uomgængelig og ganske nødvendig beslutning at afhænde den, da den simpelthen ligger under 500 m. her fra vores firma-domicil og så giver begrebet kolonihave jo ligesom ingen særlig mening.
I mange mange år har den dog tjent sit formål som “sjæle-renser” for fruen og vi håber naturligvis, at de nye ejere vil få gavn og glæde af den. Så kom frit frem, vi er klar med en kærlig og rimelig overdragelse, men vær dog forberedt på en enkelt tåre fra fruen i samme anledning.
Det er altså en herlig have, ja det er det!

2 meninger om “Hvad med et perfekt nybygget kolonihavehus og dertil hørende “idyllerisk” have?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *