Tak til Svend!

 
Så starter den prosaiske hverdag atter op med leveringer og monteringer og anden spas. Vi skal atter engang huske at takke vor gamle fotograf-ven Jakob for de fine afbildninger af vores “pro temporære” referencelydsystem i kælderetagen. Eller måske som selv den relativt uopmærksomme kikker vil have bemærket, 2 systemer. Som den gode fotograf, som Jakob er, er det ganske svært at få et fornuftigt billede af diverse størrelsesforhold, og derfor har vi indforskrevet en ferierende med-entusiast, Svend, til denne nødvendige perspektivering. Denne høje flotte mand er ganske som denne skribent 2 m. høj, og dermed burde det med ønskelig tydelighed klart fremgå, at det højttalerne altså ikke. Ikke helt ideelt med en højde på lydkilden på næsten 2.5 m., en afstand mellem dem på en god meters penge og en lytteafstand på under 5 m. til herlighederne, men derfor er det altså helt fantastisk alligevel. En ting er helt sikkert: Sådan er der aldrig nogensinde før i den elektroniske musikgengivelses historie noget, der har lydt-den oprindelige akustiske begivenhed bestemt ikke undtaget. Men det her er altså for fedt-hvis man altså godt kan lige fedt…

Her tænker du på “Tak til Svend!”

  1. Hvor er det dejligt at kunne blive inspireret her på Bloggen. Husker stadig lyden fra mine store transmission line og elektrostat højtalere.
    Det var i studietiden og før der kom uorden i de familiære forhold.
    Skal lige forelægge et projekt i den størrelsesorden, for den bedre halvdel…venter lige til hun ser ekstra glad ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *