Så blev det nytår..

og sikke dog ét. For eksempel er dette det første år, hvor denne skribent har været pinligt sober ved indgangen til det nye år. Dette var ikke ganske frivilligt, men skyldtes mest sen-virkningerne af det sene forårs alvorlige cykel-påhovedet-styrt, der ikke rigtigt muliggør nogen indtagelse af alkoholiske drikke i omfang udover en enkelt tynd engelsk Badger-øl. Måske jeg bare skal til at vænne mig til ikke længere at have den sene mid-alders stadige problemer med gradvis fedtlagring og anden kedelig vægt-forøgelse. Hvor den for os forstads-parcellisters vedkommende tydeligvis har været en betydelig komponent i næringsværdien af alkohol i denne fedtlagrings-proces.

Helt godt er det naturligvis ikke med denne tvungne uafhængighed af alkohol, men helt skidt er det så heldigvis heller ikke. For eksempel blev gårsdagens herlige ensomhed blandt dybt snorkende husfæller brugt til den forhåbentligt denne gang sluttelige og aldeles endegyldige opstilling af vores firmas absolutte referencelydanlæg i vores kontor-tilbygning. Vi håber da, at det er det endelige produkt, da det er ganske svært at bakse rundt med højttalere på 171.69 kg. stykket.
Nå, men nu er det så næsten lykkedes at færdiggøre de 2 systemer, hvor vores 4 stk. Crown Reference I med en BSS 366T kører det ene sæt til vores kunder, mens de 3 McIntosh MC2600 (suppleret med en MC2500 til JBL 2405-spaltediskanten) med en ditto højttalersprocessor så “kører” det system, der står foran denne skribents kontorstol. Billeder følger snarest så snart der lige er landet en lettere trimmet sort krydsfinersplade, der skal holde 2451-diskanten.
Hvordan kan det dog i lyset af disse herlige nyvindinger kunne blive andet end et godt år for os her i vores lille virksomhed. Kom så med de skide plader, Tom!

2 meninger om “Så blev det nytår..”

  1. Hej Poul,

    Jeg må ganske enkelt kongratulere dig for dit uhyre vid og den vittighed, hvormed dette forvaltes. Jeg har med større eller mindre anfald af latter nærlæst dine indlæg – i hvert fald de fleste – siden begyndelsen og føler mig i den grad efterladt med et audiofilt spørgsmål der trænger sig på, idet jeg jo tilslutter mig – det der hidtil har været kendt, som "Pis mig i øret" – doktrinen. Nemlig, at verden er et sted, hvor der udgydes ubeskrivelige mængder vrøvl…
    Spørgsmålet er så – I en referenceverden, hvor målet er, at gengive det spor der er ristet, brændt, trykt, skåret eller på anden vis "nedfældet" i et medie på den mest hæderligt neutrale måde uden at fratage, tilføre eller på anden vis påvirke mere end den almindelige fysik fordrer. Hvad synes du så selv kan betragtes, som et fornuftigt bud på et HiFi værdigt system?

  2. Jamen mange mange tak for de særdeles pæne ord. Det er jo desværre urimeligt let for folk som undertegnede at gøre grin med den latterlige "pseudo-tilværeslseverden", som alt for mange af de alt for få tilbageværende hifientusiaster befinder sig i. Men derfor er fristelsen altså alligevel sommetider for stor-til at lade være altså! Det er jo en herlig hobby hvis man altså formår at holde den fra at opæde én indefra..
    Ikke nødvendigvis særligt meget, til det med anstændig hifi: 20k kunne med lidt forbrugerisk snilde rigeligt række til noget overordentligt fornuftigt. Og det endda incl. det samlede hifikabelforbrug til ialt et par hundrede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *